Elden Ringu se na PC daří znamenitě, provázejí ho ovšem technické problémy
-
Musim rict, ze na hře me na PC hlavne vytaci ten stuttering, ani rady mistnich borcu nezafungovaly. A s tim se vaze i to, ze jakmile clovek zmackne nejakou akci, postava zacne delat animacku a nelze ji prerusit. Napriklad, kdyz clovek zacne sekat velkym mecem, zatimco jede na koni, tak nemuze zaroven skakat. Proste clovek musi pockat az se dokonci animace sekani a pak kun skoci. JAKO, wtf? Takovej dementni herni design jsem nevidel od 90 let. Svet vypada zajimave, ale .... a ano jsem PC hrac, ale uz nejsem skolak, abych travil hodiny a hodiny hledanim nastaveni ve windows, aby hra bezela. To je prace tvurcu, ne moje. Ja jsem pozadal o refund a uvidim, jestlli se to v budoucnu zmeni.
-
A co teprve frustraci.
-
Jak uz sem psal, v patek, na PS5 po spusteni chyba, C- cosi, zadnej report neslo poslat, tak odinstal, instal, bez aktualizace, a konecne se to chytlo, aby nasledne v odpocinku zase nainstalovala patch, v sobotu teda ten samy postup, a v nedeli byl dalsi patch a nasledne bylo vse ok, no jeste ze tak, ale prvni okamziky si dokazete predstavit tu flustraci....