Přejít na výpis diskuzí
Elder Scrolls V: Skyrim ve zkratce na dvouminutovém videu
24.7.2011 | Petr Poláček
82 příspěvků
-
To jste nikdo neviděl gameplay z E3, že jste najednou tak zaskočení? A mimochodem ho doporučuji shlédnout, protože atmosféra z toho přímo sálá. *7*
-
-
pokud vim, tak nikde nebyl v takové kvalitě a zde je to bez povídání, už jen hudba mi tam chyběla.. a atmosféru jsem nasál více zde právě :)
-
-
Prěsně že texture packy to zachranej a diky bohu za ty dary pač kdybych neviděl nápis skyrim a draky tak si myslim ze hraje oblivion
-
-
Grafika zachrani leda kulovy. Lituju vsechny co neznaji hry pred 10ti lety
-
-
fakt? myslíš Elder Scrolls, kdy jsme koukali na černou obrazovku a mezi bílými ikonkami se tam posouvala ikonka našeho avatara?
A to se nadává na grafiku...
možná trochu kecám, on už ten Morrowind bude mít pomalu deset.
-
-
-
Bez urazky, grafika mi z vieda prijde dost slaba.
Kez by ukazali PC verzi v max detailech, tam doufam ze bude grafika znatelne lepsi nez co ma Xbox verze.
Nakonec bude stejne lepsi si pockat,az komunita hru dodela,tak jako u vsech her od Bethesdy (pc verze). -
-
tak Oblivion se lišil ve verzích celkem dost, ale zase tady je nový engine, který má zvládnout mnohem lepší renderování a animace, tak jsem taky zvědav na PC verzi, tak či tak se kdyžtak objeví nějáké texture packy, natural environment efekty a enb nasvícení scény, které tu hru změní od základu a bude to vypadat o několik tříd lépe, jako F3 a Oblivion jak píšeš :) ale i tak je to změna k lepšímu, hlavně co se týče obličejů a animací
-
-
líbí
-
Líbí. Je to trochu víc podobnější Oblivionu než bych čekal, ale to vůbec neva. Už se těšim až se do toho zas ponořim. *3*
-
-
Jojo. To si zase budu muset nařizovat budíka, abych nezapomínal na jídlo a chodit spát *4*
-
-
Samej kritik koukám *5*
-
-
Na diskuzi na nic jiného ani nenarazíš *7*
-
-
to jakej net je potreba na to video se mi to seka *16*
-
takze xbox preci jen tuto herni serii znicil a ne ze ne. RIP; misto tohodle si radeji zahraju znovu morrowind
-
-
Nedá mi to a musím na to reagovat. Morrowind byl vydán na PC a xbox pouze s měsíčním rozdílem, takže při vývoji Morrowindu museli tvůrci brát na původní xbox ohled...
-
-
Však to video nad tebou je až za použití MGE a to s grafikou udělá skutečně divy. Vanila verze Morrowindu na PC má stejně otřesnou dohlednost a textury jako na xboxu.
-
-
U Morrowindu bych ti doporučil Xboxovou verzi.
-
-
Xboxová verze? Myslíš tu s dohledem 1 metr a texturama jak bláto?
PC je lepčí: http://www.youtube.com/watch?v=sEdD-suPB48 *1*
-
-
no jen jestli nekecáš beztak, jak to bude ke stažení, tak budeš tahat, jak splašený *7*
-
-
ano bude tahat jak splaseny jako uplne vsichni *3* a ty co budou rikat no aj si to stahnu abych to skusil jenom pak si to koupim si to nekoupi k cemu uz maji hru ne? a ne ze se do em pustite jak sem pro pirateni sami stahujete filmy a hudbu a nerikejte ze to ej enco uplne jinyho
-
-
Víš, co je vtipné? Že v České republice je stahování filmů a hudby legální, takže je to něco jiného ;).
-
-
aha takze tobe jde o to co je legalni ja uz se bal ze hry nestahujes proto ze si na tom vyvojary daly zalezet tak to je pak jina no takhle je to jiny kdyby to bylo stejny zalezelo by ti i na tech filmech a i an ty hudbe ze to nekdo vytvoril a nekdo si dal tu praci
-
-
Nikdy jsem nic nekupoval proto, abych někoho podpořil, ale abych si užil zábavu, či doplnil sbírku. Nekupuji TV, abych někoho podpořil, ale abych měl dobrou TV, na které si mohu zahrát či pustit film. Podívej se na bazarový prodej. Lidem nejde o podporu těch lidí, ale o jejich vladtní zábavu a když to jak si ji obstarají, je legální, tak mají čisté svědomí.
Film má primární zisk z kina a hudba z koncertů, jenže hry mají jediný zisk a to z prodeje, takže je mezi tím velký rozdíl. A cena hudby u nás je ještě větší hnus, než u filmů či her.
Já osobně kupuji pouze filmy, u kterých vím, že se na ně podívám vickrát, než jednou - a takových je málo.
-
-
-
Na PC jsem si několikrát hry stahoval, ale PC už mám jen kvůli internetu a na Xbox si hry nestahuji, ale kupuji. Jinak filmy si stahuju, ale ne všechny pokud je ten film opravdu solidní, tak si ho koupím.
-
-
-
-
koukam, ze animace lidi sou porad silene :) pritom treba ten drak vypadal v pohybu perfektne.
-
oblivion datadisk