Přejít na výpis diskuzí
Electronic Arts se chce stát nejmilovanější firmou Ameriky
28.11.2013 | Ladislav Loukota
100 příspěvků
-
EA Trols *1*
-
http://www.youtube.com/watch?v=Jmgdw-mjj_I
Sedne jako p*del na kastrol *1* -
Není to rýpání, ale snad konstruktivní kritika.
-
Takže ti, kteří mi dali mínus, nechápou, že masové prodeje nijak nesouvisí s výsledky průzkumu o pověstí fimrem? Úžasné.
-
Aha, takze ted jich je vice a zmanipulovani ostatnimi nespokojenymi ctenari se rozjizdi novy... moderni pocin "Rypame do Redaktoru ve Velkym". (Samozrejmne by nemeli psat moc sve nazory nebo poddavat se emocim, i tak s tim nesouhlasim rypat se nema pokud jo , tak to i necim trochu podeprit).
-
A jako první krok omezí u všech her FPS na 30, aby hráči si hráči se slabším železem vychutnali hru stejně jako ti se silným. A pokud to nebude stačit, půjdou na 15, 7, 3... *1*
-
"Za prohlášením může být i skutečnost, že letošní hry EA jako Battlefield 4 se prý neprodávají tak dobře, jak se čekalo. Söderlund v tom vidí přechodné období při změně konzolových generací. " Pokud se chtějí stát nejmilovanější firmou tak tohle by bylo dobré místo kde začít, přestat to okecávat a přiznat že hra vyšla v hrozném stavu a především co nejrychleji sjednat nápravu. Věřím že špatné prodeje jsou způsobeny především nedostatečným technickým stavem hry.
-
Mno osobne mam porad k originu averzi. Nedavno jsem si ho spustil, jelikoz jsem se chtel podivat na ME3 a spoustel jsem ten origin snad hodinu. Porad se to nerozjizdelo. Musel jsem to vypinat pres task manager. Pak se to nechal proste dlouho pustene a po 15 minutach jsem se na to podival a vypadalo, ze se to konecne rozbehlo.. fakt genialni..
-
*1*
-
Protože můžu použít českou transkripci. A může ji použít každý, protože je fonetická. Logicky je první možnost česká transkripce, druhá ukrajinský originál, až třetí jakákoliv jiná transkripce v latince (a anglická patří k těm horším), čtvrtá zbytek.
-
Což akce oni mívají, já tam onehdá koupil za pár šušní Mass Effect jednotku. Včera jsem vzal Dead Space 2 za 5 €, abych to měl komplet, když se do toho Humble Bundle tehdá nedostal.
Ale měl jsem na mysli možnost vrácení hry, která je koupena na Originu a je od EA. Moc jsem to nestudoval, ale mělo by jít hru vrátit. Tuším je to omezeno na určitou dobu strávenou ve hře nebo maximální doba od nákupu. Zajímalo mě, jestli už to někdo testoval.
Jinak Origin začíná být celkem v pohodě. Instalace mi jde rychleji než na Steamu. Akorát nevím proč patche valí o dost pomaleji. Tam by to potřebovalo ještě odladit. -
Taky jsem si rikal ze uu zacali s PR. Bad company 2 za 1 euro...
-
Protože proč ne? Stejně jako bych já nejspíše napsal Ovechkin, protože když už to jméno někde vidím, tak je většinou napsáno takhle.
-
a zruší Origin
-
Zkoušel už někdo tu 'vratku' na Originu?
-
To bude zase jako po tom co nastoupil Ricitiello. Rok se budou snažit uspokojit zákazníky a potom jim alcionáři šlápnou na kuří oko, že nemají tak velké zisky jak by chtěli. A zase se začne vymíšlet jak co nejvíc zákazníky v*****t a celé to půjde do kopru.
-
Já jsem schopen nad chybami přimhouřit oko, mnohem víc mě štve, když autor mrví článek prosazováním svého vlastního názoru, to je něco příšernýho. Jsem tu od toho, abych se díky článku informoval a ne abych se musel dozvědět, jaký na to má autor názor. Ten si udělám sám. A nemluvím o Loukotovi, ale hlavně o Alešovi, který tohle bohužel často dělá.
-
xxx: však pracuju :D a čím častěji jsem tady, tím víc práce mám ;)
-
Chceme důkaz místo slibů....problém ale je, že ať už hráči hodnotí jakkoliv, stejně jsou v plusu a lidi stejně hromadně nakupují :)
takže mi to jen přijde takové halekání a upozorňování "hele my se zlepšujeme kvůli vám"..."aha aha, hele oni se zlepšují, teď si něco koupím" :) -
To je zase název článku, že by se jeden poblil. Název přesně odpovídá úrovně tiscali.