Přejít na výpis diskuzí
Electronic Arts se chce stát nejmilovanější firmou Ameriky
28.11.2013 | Ladislav Loukota
100 příspěvků
-
a docela sa im dari tymi sra*kami co kazdy rok robia, sice nehvoorim ze maju najhorsie hry, activision ich ma sto krat horsie, ale pomaly su EA rovnaky zmrdi
-
*1*
-
EA a DICE ? @ F@CK buzeranske firmy *11*
-
To je zase název článku, že by se jeden poblil. Název přesně odpovídá úrovně tiscali.
-
Ty amíci jsou vážně v rozkladu když tohle "vyhraje" zábavní průmysl
-
Já mám rád herní firmu Rockstar Games.
Vždycky se těším od nich na novou hru. -
Já nejdřív myslel, že ten týpek na fotce je Wladimir Klitschko *1*
-
-
Můžu se zeptat, jaké opodstatnění má použití anglické transkripce ukrajinského jména v české větě?
-
-
Protože proč ne? Stejně jako bych já nejspíše napsal Ovechkin, protože když už to jméno někde vidím, tak je většinou napsáno takhle.
-
-
Protože můžu použít českou transkripci. A může ji použít každý, protože je fonetická. Logicky je první možnost česká transkripce, druhá ukrajinský originál, až třetí jakákoliv jiná transkripce v latince (a anglická patří k těm horším), čtvrtá zbytek.
-
-
-
fakt že jo *1*
-
-
To jsou zas plky. Právě nám oznámil, že po Měsíčku vyjde Sluničko a okořenil to osvědčeným nebudeli pršet, nezmoknem a my máme věřit, že EA začne odteď sr*t duhu? Až to uvidim, uvěřim.
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=Jmgdw-mjj_I
Sedne jako p*del na kastrol *1*
-
-
Hráči videoher jsou už k pláči na co se zabývat firmami které týrají zvířata nebo ničí zivotní prostředí ? kdepak když někdo hold pokazí blbou videohru tak se nedá svítit *13*
-
-
EA také ničí životní prostředí produkcí naprosto zbytečného a nekvalitního softwaru. A také týrá zvířata, konkrétně jedince druhu Homo Sapiens. Takže se uklidni.
-
jak dnes prohlasil klasik, co me nezajima, to neresim *5*
-