Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JohnyTheZik
    Nechci jit proti TG proudu :D, ale nejak zvlast mi EA nevadi.. Mirror's Edge, Dead Space, BF3.. ackoliv to nejsou hry od EA, tak ikdyz by nemuseli, tak i tak se v tech hrach objevuje inovace, za coz thumbs up.. Navic s Originem jsem doposavad nemel problem, tak snad bude fungovat i nadale..

Jinak za co je nesnasim -> NHL neni na PC -.- .. a ze 12 je skvelej hokej..
    • Smutne ale je,ze hry jako mirrors edge jsou v portfoliu sr*ckovitych EA her cestna vyjimka.
      Nemluve o tom,ze radsi vydaji 20 pokracovani tech prumernych her,nez aby vydali pokracovani jednech z tech kvalitnich her.
      Na druhou stranu je to tak mozna lepsi.Kdo vi,jak pripadne pokracovani Mirrors Edge dopadne.
      • Možná to nebylo tak kasově úspěšný jak průměrný hry. Teda..předpokládám, do hlavy jim nevidím
        • Tak komercni uspech BF3 a jinych to urcite nemelo.Ale myslim,ze na novou znacku s inovativnim pristupem si to vydelalo slusne.
          • To já bohužel netuším. Ale asi ne tak slušně, jak si přáli, jinak bysme tu měli každý rok nový Mirror's Edge, hehe :)
            • V tom je ten problem,ze od nove znacky s novatorskym pojetim ocekavaji komercni uspech nektere ze zavedenych znacek.
              A pokud tomu tak neni,tak je to pro ne propadak.
              Ale na druhou stranu,nez tu mit ,jak ty rikas ,kazdy rok novy ME,tak to radsi nic *3* .
    • Já nevím, ale nepletou si lidi distributora a výrobce? :) Lidi štve chování EA, ne to, že pod křídla berou hry třetích stran.
      • No a taky si lidi pletou distributora a publishera/vydavatele.
        • A to jsem ještě tak přemýšlel, jestli napsat distributora a nebo vydavatele. No, do pekla nepujdu
          • No jo, ona někdy jedna společnost dělá obojí. Zrovna EA je distributor na Originu ... předpokládám.
    • Hlavne Mirrors Edge je jedna z nejlepsich a nejoriginalnejsich her za posledni roky. Snad bude i dvojka...
  • Moc tomu nerozumim, co tam zpivaj? :)
  • Nemam rad EA, znicili moje oblibene hry *9*
    • jindra.veliky
      ale zaroven udelali moje oblibene
      • Psychotic
        Zničili oblíbené tisíců, stvořili oblíbené milionů.
        • Podle mě toho EA sami o sobě zas tolik netvoří.
  • "opinions are like testicles"

Ha.

Ale ještě zábavnější je číst ty pohoršené komentáře.
  • Tak poté, co okradli tisíce hráčů v Battlefield Play4Free, se skutečně cení odvaha vyjít ven s něčím takovým *11*
    • Alex81
      Jak je okradli?
      • Klasický formát "free to play" her...mikrotransakce. Hráči si celou dobu kupovali vylepšené zbraně s bonusy. Před pár dny se vše bonusové zredukovalo a ti co investovali (někteří klidně i 200 ojro) mají prakticky bezcené kvéry a chtějí vrátit peníze. Respektive snížený bonus už neodpovídá poměru cena/výkon. Opravdu velké vášně to vzbudilo.
        • Alex81
          aha, no aspon je videt, ze cestou f2p tedy ne
      • http://www.battlefield-3.cz/v-battlefield-p4f-se-schyluje-ke-stavce/
        • christianus
          Hezkej to dárek k Vánocum.
  • Urug
    Možná by měli zůstat u zpívání, jde jim to lépe něž vydávat hry.
  • Enclaw
    Slabej pokus, v mých očích je EA stále zlým molochem, který nám násilně cpe Origin a Battlelog...
  • MidnighT91
    Aha už tak dost neoblíbené EA se pokouší na*rat další sortu lidí tím, že zmrví jejich oblíbenou koledu??? Ničení kvalitních her jim nestačí? *7* Video ve mě vyvolává chuť zahrát si Manhunt :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit