Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Snad nebude ten hlavní hrdina tak škaredej a blbě nadabovanej jak v posledním Risenu.
    • škaredej byl ve všech dílech, Němci neuměj udělat postavám normální xicht snad v žádný hře
      • Podle me na grafice tak nezalezi, kdyz je hra dobra. Tuhle jsem koukal na video z Dark Messiah of Might and Magic a neveril vlastnim ocim, jak byla grafika zastarala. A jak jsem se u te hry skvele bavil. To same treba namatkou Eye of the Beholder, pokud to tu nekdo zna. snad dvacet let stara hra, grafika "hrozna" - neco tam poblikava v takovem malem okenku :-) No a jaka to byla i opo tech dvaceti letech zabava. Pavne verim, ze to same bude Elex. Dobra hra od Pirani!
      • Crytek jsou němci..
        • spíš Turci co žijou v Německu
  • Takze s nadsazkou si pro sebe muzu rict, ze je to takova "cheap verze Falloutu". *1* Jsem zvedavy jak to dopadne.
  • V clanku jsem cetl, ze se autori inspirovali z her Mass Effect a Zaklinac. Tak toto me trochu vydesilo a doufam, ze se neinspirovali nejak moc, protoze Mass Effect je podprumerna a Zaklinac prumerna hra. Hry od Pirani jsou mnohem lepsi. Kez by se to vratilo ke Gothicu. Ale i u Risen 3 jsem se bavil vice nez u Mass Effectu ci Zaklinace, tak doufejme, ze si toho Pirani z techto her moc nevezmou. Uz se na Elex tesim!
    • Kallessin183
      Mass effect, nebo zaklínač nejsou dokonalé hry, ale podprůměr a průměr? Dost záleží jestli posuzuješ sérii, nebo jednotlivé díly, ale i tak jsem si u nich užil výborný příběh, zajímavé prostředí a hlavně perfektní atmosféru.
      • Kvuli Mass Effect 1 jsem si tenkrat kupoval nvoou grafarnu :-) Byl jsem natesenej, ze to bude podle obrazku pecka - bohuzel pouze dobra grafika. JInak vlastni hrani hrozny - vydrzel jsem hrat jen chvili nemohu tak byt objektivni. Pak jsem zkousel ze zvedavosti i dalsi dily, ale pokazde to same a vydrzel jsem hrat max hodku. Zaklinac je o neco lepsi - konkretne trojka ma hezkou grafiku a tak, ale chybi mi ten tah jako jsem treba citil u Risen 3, ktery jsem dohral na jeden nadech i kdyz samozrejme Gothic byl lepsi. Proste se mi libi styl jakej je u Risenu - princip vypraveni a hrani, questu a moc se mi nelibi moderni styl vypraveni "filmoveho typu" jako u mass effectu nebo zaklinace, kde vlastni hrani slouzi jako interaktivni doplnek k filmovym sekvencim, kdezto u Risen je primarni akce a nejaka ta animace jednou za pet hodin je tam pro zpestreni.
        • To je opravdu zajímavý názor, takový nezvyklý. Nečekal jsem, že se někomu nebude líbit příběhovost Zaklínače.

          Že u zaklínače chybí ten tah, co nutí hráče hrát dál a zjistit, co se stalo dál? hodně zvláštní. Hlavně při porovnání s Risenem 3, tím slepencem, co byl i příběhově dost hrozný a hlavně nikde nikdo žádnou s těch nelogičností nevysvětlil. Navíc při znalosti předchozích dílů, hlavně jedničky, ještě mnohem horší, dokonce až zklamání.

          Ta filmovost je pro mě prvek, který mě více dostane jakoby do hry, mám víc pocit, že prožívám ten příběh a ne že se jenom koukám jak někdo s někým mluví a zjišťuji, že je to vlastně rozhovor o hlavním ději, ikdyž to vypadá jak plky důchodkyň před obchoďákem.

          Neříkám, že je to špatně, jenom se mi to zdá hodně netypické a pro mě nepochopitelné. Ale co, pro všechny taky není příběh důležitý.(což je ta nepochopitelná část)
          • On přeci nepsal, že pro něj příběh není důležitý. Jen vyjádřil názor, že moderní přístup k podání příběhu, kdy samotné hraní slouží jako stafáž, ho prostě tolik nebere. S tím se dokáži ztotožnit. Vždy máš formu a obsah. Obsah je ten příběh a forma je způsob, jakým je ti prezentován, zpřístupňován či poodhalován. Mezi těmi pojmy není rovnítko a nejsou na sobě nikterak závislé. Nechápu co nechápeš?
            • Abych to dovysvetlil. Jsem asi vyjimka, ale na RPGckach se mi libi hlavne souboje, levelovani postavy, nakup vybavy. Vse ostatni beru jako doplnek. V Mass Effectu a Zaklinaci je hlavni pribeh a to ostatni je jako doplnek. Takze proto me to tak nebavilo. Zaklinaci furt nemuzu prijit na chut, proste me to netahne. Vzdycky hraji chvili a pak me to prestane bavit, tak to vypnu. Toto se mi nestalo u Risen, Risen 3, ani jednou. (Risen 2 se mi moc nelibil). A Proto se tesim na Elex, ze to bude podobne :-)
  • Já už vlastně žádnou další hru od Piraní nechci. Od Gothicu 3 to jde od desíti k pěti, už jsem se toho nahrál dost. Museli by zásadně překopat herní systémy, nebo je alespoň vrátit někam na úroveň Gothicu 2, jinak to fakt nemá cenu.
  • cumpi3
    Post-apo Gothic si nechám líbil...zní to ujetě, ale hrozně lákavě a svěže...ale ano, trochu té skepse díky sestupné kvalitě her od Piraní mám, ale tohle by mohla být ta pravá hra, od které se odrazit
  • snad to nebude cipovina
  • ty vole to je ujetý *8*
  • Teď už jen doufat, že to bude obtížností na úrovni G1,2,3 a R1, a ne tomu odpadu R2 a trošku menšímu odpadu R3. A že si rozmyslí ten jetpack..
    • Kallessin183
      Co je na jetpacku špatného?
  • Tohle by mohla byt pecka, konecne neco co sesadi shadowrun returns ze trunu .)
  • Lukyz
    Vidím v tom starý a nový tábor včetně toho v bazinách. Neříkám, že je to na škodu, jen doufám, že se nebudou snažit vyjít vstříc masám viz piráti v Risen sérii a že tomu dokážou dát určitou "duši" co měl Gothic.
    Držím jim palce, ale po posledních dvou Risenech si dovolím být trochu skeptický...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit