Přejít na výpis diskuzí
Elite: Dangerous vlétla do ostré verze a rovnou vyhlásila soutěž
16.12.2014 | Aleš Smutný
72 příspěvků
-
jen moc nechápu proč je hra docela drahá když jí prakticky zaplatili lidi
-
Moje stránky s překlady důležitých událostí se světa Elite - http://www.takjdecas.cz/elitedangerous
-
Hra se mi líbí, uvažuji že si jí pořídím, ale.... Je možné efektivně hrát i na myši a klávesnici? Když vidím, jak tu řešíte knipl za skoro 4000, tak mě pomalu přechází chuť :)
-
-
Lépe jak Star Citizen, ale nečekej žádnou parádu. Já třeba lítám občas s Xbox ovladačem, když se mi nechce připojit joustick. Jinak lítám s Defender Cobra M5 a spokojenost.
-
-
Dovolil bych si oponovat. Hraju vyhradne na klavesnici a mysi a ovlada se paradne (byt to samozrejme chtelo nejake prenastaveni pitch/yaw). Samozrejme, s HOTAS je ten zazitek jiny, kazdopadne ale klavesnice a mys neni v zadnem pripade ovladani na prekazku.
-
-
Parádně se to hraje na joysticku, na klávesnici se to hraje dobře:) Ale rozhodně bych netvrdil parádně.
-
-
-
-
Ahoj vespolek. Protože jsem vlk samotář, zajímá mě single player. Můžete mi prosím objasnit jak to v Elite funguje? Nejsem totiž fanatický hráč a hrát nevydržím moc dlouho. Nepochopil jsem, protože budu pořád online a v případě spuštění hry v režimu "single", s kým budu hrát - s počítačovými řízenými personami či živými lidmi? Jde mi o to, abych někomu nezkazil hru, když hru prostě uložím a půjdu od toho. Předem díky za objasnění.
-
-
Mne by nevadilo kupit ani X55 ale by ma zaujimalo ako to bude fungovat s OR.
-
Pokud hraješ v režimu single, nebo solo, nebo jak se to tam jmenuje, tak nikdy nepotkáš jiného hráče.
-
-
Moc děkuju za odpověd.
-
-
-
Jak tam bude přistávání na kamenných planetách, jdu do toho.
-
Ja jsem spokojen je to zabavne poutave super;) na x-55 super ted ocenuji tolik tlacitek kolecek atd... ;)
-
-
X55 nekupovat, tak problemovy hotas se jen tak nevidi. Doporucuji radeji priplatit za Ch products.
-
-
Jenom kdyby to neměli všechno tak hnusný... *13*
-
-
1:1 kopie letecké páky ti přijde hnusná?
-
-
http://www.simhq.com/_technology2/images/technology_094a_006.jpg nevím, jestli tohle je 1:1 kopie letecké páky. Ale jo nelíbí se mě.
Třeba Warthog je mnohem pěknější... toho si plánuju časem pořídit, ale zatím mám jeden pc na Práci a na hraní, takže se mě sem moc pedály nevejdou. -
-
Srr, viz výše. Já měl za to, že se bavíte o Warthogu, když jste zmiňovali tu cenu. Warthog je totiž ukázka toho, že ikdyž stojí takovej majland, tak se jednoznačně vyplatí.
-
-
-
a drahe.... + ich podpora je na bode mrazu. preto radsej X52 pro. Vyhovuje uplne super, zatial co sa mi starsie CH vala v prachu v skrini...
-
-
Tak nevím, co je špatnýho na podpoře. S Warthogem mi vše šlapě jak má a s Targetem si můžu s joystickem dělat co chci. No a za kvalitu se platí, tak to bylo vždycky.
-
-
Ah, tak to srr. Já jsem si říkal, že mi to CH někal nesedí. Jsem to bral dle té ceny, která je pro Warthog tím nejhorším :)
-
Warthoga nedělá CH... Toho dělá Thrustmaster
-
-
Já taky nemám problém s mým X52 pro... Jak vypršela záruka, tak sem oddělal zarážku na plynovce a přeházel magnety na senzorech a je ještě lepší.
-
-
Ta zarazka me taky pekne stve. Budu se na ni asi muset podivat. Zaruka nezaruka.
Odstraneni zarazky jsem nasel ale nemas nekde link jak prehazet ty magnety?
Uz jsem to nasel.
Dekuju
-
-
-
-
-
tu 55tku ti zavidim, rikal jsem si, ze zaplatit o 2 litry vic oproti x52 pro jen proto, ze to ma vic tlacidel na throttlu je throttlovina ;) Nicmene nyni jiz vim, ze kazdej button navic v tehle = vyhra!
-
-
Ja jsem s X52 plne spokojen a mam namapovane snad uplne vse. Kamarad si poridil tu 55ku a fakt tam proti te 52ce nevidim rozdil ktery by za ty penize stal.
-
X52 je víc než dostačující. Jen musíš používat přepínač modů ;)
Já jsem přesedlal na X55 až nedávno, a sice má víc tlačidel, ale například Joystick se mi víc líbil u X52 (Myslím herně, ne vzhledem) -
A používáš pinkie na X52 jako Shift? Mě se to celkem osvědčilo. Taky myšítko jde přemapovat na další 4 tlačítka. Kolečko na 3 tlačítka a posuvník na přepínač.
Neměl jsem zatím s množstvím tlačítek problém.
-
-
-
Kdo cekal akcni hru, bude zklaman, my ostatni si to uzivame!
-
Vcera som to hral asi 2 hodiny ale bol som z toho sklamany. Obehal som zopar systemov, znicil zopar piratov ale ta hra sa mi zda dost prazdna.
Je tam nejaka forma multiplayeru alebo nieco podobne? -
-
Tak pokud si to nespustil solo, tak si hrál multiplayer.
-
To si si kúpil hru o ktorej si nič nevedel ? Je to otvorený svet, kde si môžeš zastrieľať, obchodovať s komoditami medzi systémami, ťažiť suroviny, prípadne čo-to objavovať. Hra ale nesľubovala príbehovú linku ktorá Ťa bude viesť v štýle Wing Commander. Súčasťou je ak mass-multiplayer. Plus, tvorcovia majú zámer hru rozširovať o ďalšie prvky.
-
-
Lukáš Ladra tam má stanici.http://www.fffilm.name/2014/12/o-dvou-pohrbech-ktere-dobre-dopadly.html#more
-
uf, nebylo už těch vesmírných "simulátorů" dost? Stejně je to jen trajdání mezi planetkama sem tam.
-
-
Po 10+ letech kvalitní space sim a prej dost a jen trajdání mezi planetkama. Z úst casual peasanta, co žere roky ty nakriptovaný tunely, to fakt pobavilo. Akorát nevím, jestli to byl epic troll nebo si skutečně takový idi*t.
-
-
Mezi trolem a idi*tem je nějaký rozdíl?
-
-
supr
-