Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vojta_Ilavsky
    Ten zvuk v tom traileru. *9*
  • Early access za 60€, odladěná hra za 40€. *15*
    • při kampani stála alfa 200 liber a beta 100 :) pravděpodobně proto že tak dostaly opravdu jen ty hráče kteří jim pomáhali testovat.
      • Vždycky jsem si myslel, že vývojáří si dřív betatestery platili, teď platí betatesteři o 200€ víc a ještě si to sami obhajují.

Good job David, good job.
        • Ja vážne nechápem, čo sa sťažuješ... Oni to svojho času jasne uviedli, prečo je cena taká vysoká. Naviac dnešný trend vyzerá tak, že populárna hra je vydaná dávno pred final verziou za mierne zvýhodnenú cenu, hra si na seba zarobí dávno pred vydaním, vývojári pomaly strácajú motiváciu na hre makať, v najhoršom prípade sa im to ani neoplatí. Výsledkom je fúra betaverzií za konečnú cenu, s občasnými minoritnými updatmi, u ktorých nikto netuší kedy a či vôbec budú dokončené. A u niektorých to vážne zamrzí...
        • A kdo říkal, že sem si to zaplatil ? ;-) myslet, chlapče, myslet...
          • A kdo říkal, že se bavím o tobě? ;-) myslet, chlapče, myslet...
      • presne tak.. ale nekdo se tomu bude tlemit protoze si plete crowd founding s eshopem.. ale tak to je jejich vec kdyz nepoznaji rozdil, ze ;)
        • asi tak. Je škoda že ke konci roku vychází taková spousta zajímavých her, nevím do čeho mám narvat prachy... to je dycky tak stupidní sucho přes léto, až mě to sejří.
          • Z meho pohledu zase takove sucho neni, ale je to proste individualni.
            Pro me Divinity, Sacred 3, Risen 3 a ESO, ktere za chvili opet subscribnu. *1* Plus dojizdim nejake resty co jsem mel doted :D
  • Porádny spacesim by som si veru aj dal... Kedyže má vyjsť final?
    • Ke konci roku, pokud se nemýlim ;)
  • ucho
    co takhle si po sobě před zveřejněním ten článek přečíst?
  • Mam silenou chut si to koupit, ale problem je ze nejdriv musim koupit joystick :)
    • narozdíl od Star Citizenu se to dá hrát v pohodě na myši (prej, mám jen SC a tam je to ovládání fakt děsné)
      • to bude levejma rukama,protoze SC je na mysi mnohem lepsi,co se tyka presnosti, nez na joyi...
        • S takými tvrdeniami by som bol dosť opatrný. Ono to ešte zďaleka nie je doladené, plno vecí sa môže zmeniť, chýbajú tam krivky citlivosti, atd... A veľa záleží, jak moc si s tou pákou naučený. Naviac s Joyestickom môžeš oveľa lepšie manévrovať - v dogfighte na krátku vzdialenosť veľká výhoda..
          • vzhledem k tomu,ze zamerovani na joyi se bude vzdycky chovat jako analogovej gamepad,nikdy to nebude lepsi,nez mys...kdyz se s tim naucis,muzes maximalne minimalizovat nevyhodu,ale mys proste neprekonas
            • Tak ono hlavne dogfight nie je len o mierení. Naviac momentálne aj zbrane najnižšej triedy sú zameriavané čiastočne automaticky.

Proti tým Vandoolskym hordám je to jedno, ale myslím si, že až bude multiplayer plne sprístupnený a bezproblémový, veľa myšofilov bude dosť prekvapených *4* Čím nechcem povedať, že by bol SC s myšou nehrateľný, to zas nie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit