Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tonnymontana
    tak ta stihaci jizda s odhozeni cargo byla paradni. Uecite hru zkusim ale jsem dost skeptickej k velikosti vesmiru.. ono neni tezke rict ze ma miliony svet. let preci jen je to hezka cerna textura a v doletu hracu obcas hezka planetka ci slunce:) pro me za me at je prostor umerenej zadny velky slov a ale dobra hratelnost:)
    • Elite bylo vždycky super i při své velikosti. Tohle je právě hlavní a nezaměnitelnej znak Elite. Na vesmírný střílečky si pořiď Eve Valkyrie nebo jiný tomu podobný. To je jako kdybys chtěl po Doomu, aby měl herní mechaniky Half-Lifu *16*
      • tonnymontana
        Spis si me spatne pochopil ja to myslel obecne a asi spatne napsal. proste t ze kazda scifi bude mit miliony svet. kilometru kde bude prazdno. asi jako bych dal malej vysperkovanejk level do krabicky a tu dal do panelaku:) ano na plakatech bude prosotor jako panelak ale uzitek,hratelnost je jeina
        • Jak jsem napsal, prvně se mrkni, jak takovýhle hry vůbec fungují.
        • většina hráčů se bude koncentrovat v obydlenejch systémech, který budou v ostrůvcích, vždycky pár (třeba 100 sousedních systémů), kdo bude chtít zkoumat vesmír, nebo hledat mimozemšťany, tak k tomu bude mít sakra velký hřiště, ale většinu hráčů prostě potkáš v oněch 100 systémech.
  • Takhle divně deformovaný zvuk jsem dlouho neslyšel... *11*
    • Já musim říct, že v tom videu to zní maličko jinak než ve hře, podle mě je zvuková stránka hry naprosto perfektně provedená, určitě jedna z nejlepších, co jsem v poslední době .. slyšel :)
  • Vojta_Ilavsky
    Ten zvuk v tom traileru. *9*
  • Ke konci roku :)
  • Chcete se dozvedet neco vice o Elite: Dangerous v cestine?
    https://www.facebook.com/elitedangeouscz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit