Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano em 2012 je nepovedena napodobenina !! grafika strasna, ovladani hruza.... co noveho ve hre ??? spousta chyb omylu . Cekal sem na ni jak pako a ted ji vyhodim . Se tvurci tedy predvedli ...
  • ForeverAlone
    EM 2012 je hrůza, o tom žádná.
    Ale starší díly (EM3 a EM4) jsou fajn a zvlášť s modifikacemi (EM2012 mody nepodporuje), které často obsahují i nové mise (LA mod *14* ) ty z nich pak dělají super hru, obzvlášť pokud máte slabost pro všechny houkající a blikající věcičky na kolech *15*
  • Je to sice trefné přirovnání, ale vážně je nutné brát si do úst klienty konkrétního ústavu? Trochu té suché a naškrobené serióznosti by nezaškodilo.
  • My hráli dost v multiplayeru předchozí díl, je fakt že ta hra má obrovský chyby, ale v multiplayeru je to celkem dobrá zábava když překousnete chyby. :) Hlavně když vám od hořícího stánku chytnou 2 sídliště :D
  • Jimei
    Když jsem něco píšu a jsem první tak se vlastne ukáže můj příspvěk v tom čtverečku nejzajímavějších příspěvků... *14*

EDIT : jó jsem tam ! *1*
    • Hory85
      Nesmí to být taková chujovina, není to nastaveno automaticky *15*
      • Jimei
        nechápu teda proč je ve čtverečku slávy pořád Jindra nebo nějakej low troll :D
        • Ringwraith
          Ale na koho tady děláš drsnýho? Jednou máš příspěvek v ukázce a myslíš, že jsi Jindra 2.0? *1*
          • Lepší než ringwraith aka bukva 4.ever.
        • Psychotic
          Dávají se tam přípěvky s nejvíce plusy, ale i nejvíce minusy. Když náš Jindra nabere -50, těžko se to s plusy dohání :-)
          • O tom dost pochybuju, teď tam je příspěvek bez jediného plusu a není to poprve, vypadá to spíš, jako by to tam někdo potom prostě vybral.
            • Asi bych měl jít už spát, nevybírá *1*
            • To je zajímavé, teď to vybírá moje příspěvky, jsem zmaten *1*
            • poprvé*
        • Po pravde. ked tam vidim Jindru sa stale zasmejem, ci dostal tolko plus ze je tam :D:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit