Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pracanti se na uvolněné pozice sami doplňují, ale pouze z nezaměstnaných. V osadě o cca 260 dospělých a 60 dětí si držim "kastu" nezaměstnaných mezi 30 a 50 lidma. Občas vyženu staré do lesa, ať jich neni moc.

    S jídlem sem neměl většinou problém, frčel sem víc pole, sady a pastviny, borůvky a ryby jen jako doplňek. Stejně se každou chvíli flákaj, kvůli suchu.

    Osobně bych nejvíc bodů asi strhnul za to, že jde prakticky o reskin Banished, kterému navíc chybí pár věcí. Jako třeba automatický prodej/nákup u obchodníka. A pár přebývá - souboje :). V tom mají výhodu scénáře, ten o suchu žádné nájezdníky neměl.

    • Počkat takže když mám 20 volných neprirazenych lidí a dám třeba postavit nemocnici tak mi všech 20 poběží pro materiál?jaký je rozdíl když je přiřadím jako na stavbu?to pak budou čekat vyloženě jen na to finální stavění bez toho aniž by nosily materiál?

      • Myslim že ne, řekl bych, že materiál nosí opravdu jen buildeři. Přišlo mi, že i když jich má člověk 20 a staví třeba větrník daleko od osady, tak je tam přiřazený jen 1 a materiál nosí jen ten jeden.

        Nepřiřazený lidi sou hlavně na to, aby automaticky doplňovali stavy po mrtvých. Stejně jako v Banished. To mi přišlo že recenzent minul z napsaného.

        • Mě se teda automicky nedoplňují stavy po mrtvých... rozdělit do výroben a ostatních prac.mist je musím ručně..já bych teda nejvíc potřeboval aby jich víc běhalo pro matros k tomu scrapyardu.mam ho tak daleko od centra že to je na čtvrt hodiny než se jednou otočí tam a zpátky...při 200 lidech než postavím jeden shelter tak se zatím narodí 30 dalších lidí

        • nightborne

          Ty hele, ale přesně takhle jsem to zkoušel taky. Nechat si volnej "nárazník" z lidí a stejně jsem je neustále musel rozdělovat ručně. Protože když jsem na to nešáhl, měl jsem třicet volných settlerů, ale najednou třeba nikdo nešil masky nebo z ničeho nic nepřibejval scrap, jelikož scrapyard neměl lidi. 

          • Jedu verzi 1.0.7755.20733, možná nějaký bug v dřívější? (že eště pár čísel nepřidali... :) )

  • No já se dostal na 175 lidí v populaci pak už nestíhám jídlo a příbytky protože se mi množí jak králíci..jak pride sucho přestanou fungovat rybářský mola a sberaci a to je můj konec..k tomu mám těžbu šrotu daleko od centra a pro každej kus materiálu na stavbu musí panáček běžet až tam... spíš se tam ale plouží když není spokojenej.a to občas po cestě ještě zemře.. bez nějakých 30 volných panáčků na stavbu je stavění a doprava materiálu utrpení

  • Corvus

    To je taková škoda! Zaměření na post-apo mě okamžitě zaujalo, navíc budovatelská strategie? Dejte mi to! A pak jsem došel k větě: "...a výsledkem je, že musíte bez přestání zírat do tabulky povolání a ustavičně otrocky doplňovat stavy." :-( ach jo.

    Jinak recenze excelentní. Podrobná, jak to mám rád, žádný výkřik do tmy o pár řádcích. Některé humoresky mě opravdu tuze rozesmály: "Ale co přesně to bylo, už si nejspíš musíte vyčíst z čajových lístků, tudíž reálně nemáte páru, na co vlastně reagovat. S povzdechem odzoomujete zase pryč. Však ono ho to přejde. Nebo umře. Jedno z toho," příkladně "...rolníci nevzrušeně překračovali hromady těl a seli mezi ně rajčata."

    A naprosto souhlasím se souboji. PROČ?! Proboha... A tohle? To je jedno velké WTF? "Ze strany mapy přiběhne stádo vágusů a vyrazí na zteč. Jakmile vběhne do pole působnosti obranné věže, začnou jim i vaší struktuře ubývat životy. Kdo první spadne na nulu, prohrál."

    Opravdu velká škoda... Mohl to být zajímavý kousek do post-apo sbírky her :-( Ještě jednou díky za skvělou recenzi.

  • GorSilverarm

    Po x hodinách bohužel souhlas s recenzí. Surviving the Aftermath už v betě funguje v základu relativně podobně ale ve všem stokrát lépe. 

    • Mám obojí a dal jsem přednost Endzone :)

      StA mi právě přišlo docela nedotažené, oproti Endzone. Ale třeba už vydali pár patchu a je to o dost lepší, dlouho jsem to nehrál, narozdíl od Endzone.

    • Corvus

      No... Steam ukazuje 64% z 946 uživatelských recenzí kladné. Celkově smíšené reakce. Ale asi se to s přibývajícím obsahem a laděním lepší, protože za posledních 30 dnů ukazuje měřák 59% recenzí a z nich 83% velmi kladných. Slušný nárůst. Dávám do seznamu přání, abych sledoval jak si to povede.

  • KrPa

    Srovnaval to nekdo s Surviving the Aftermath? Co je lepsi? Ale asi porad vyhrava Frostpunk

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit