Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem nadšený. Druhá světová, spojenci a nacisti.Zatím jen Sověti a Němci,ale myslím že toho časem bude víc. Základní squaty jsou lehké a těžké útočné, tankový a snipeři. Za hraní získávání zkušeností a odemykání nových squatů, třeba inženýrů na stavění opevnění, leteckých atd, vylepšování celých jednotek i samotných vojáků a vybavení. Mapy super i když jich je zatím málo. Přepínání mezi jednotlivými vojáky je příjemná fíčura, která když se osvojí dokáže nadělat paseku v řadách nepřátel. Na to že to je early tak super.

  • Jarisko84

    Podla popisu to vyzera dobre ... kolko hracov tam bude? Ak 100 a kazdy bude mat svoju jednotku teda dajme tomu 5 botov tak 500 na jednej mape znie dobre akurat neviem ci sa mi bude chciet hrat proti horde botov a par hracom ...

    • tomekbobek

      Co sem hrál, je tam 10 hráčů na tým. Postupně se pak otevře i solo mod bez squadu.

      • Jarisko84

        A ake mate prve pocity z hry?

        • tomekbobek

          Dlouho jsem nehrál žádnou střílečku až na Overwatch, takže nevím, jak moc jsou mé pocity relevantní, ale zatím je mám dost smíšené. Gunplay mi přijde v pohodě - je takový dost na armu. Stačí jeden až dva zásahy a je po vás. Ještě se teda člověk může pokusit ošetřit lékárničkou. Co se týče ai společníků jsem docela zklamaný. Jsou fakt hloupý. Pomalu reagujou, z nějakýho mě naprosto nepochopitelnýho důvodu si nechávají v zásobníku 1 náboj, který si pak šetří a většinu času jsou spíš jen takovými cvičnými terči. Abych je však jen nehanil, jak jich je hodně, přispívají společně se spoustou výbuchů celkové atmosféře války a když s nimi umí hráč manipulovat dokáže z nich vykřesat i o trochu něco lepšího. Vylepšování squadu a vojáků je dost chaotický a zbraně a vybavení se musí každýmu vojákovi dokupovat. Jinak co se týče modelu free to play, tak se mi zdá, že si zatím všechno dokážu koupit za základní herní měnu, ale trvá to samozřejmě pomaleji, než kdybych do toho lifroval peňauze.

          • Přesně jak říkáš. AI jsou tam jen k tomu aby ostatní nevěděli kterej voják jsi ty a dělají návnadu pro nepřitele :)

            To ale nemění nic na tom, že to funguje skvěle a je to jeden z nejlepších prvků hry.

          • Jarisko84

            Diky moc

  • To battlefieldu nesaha ani po clenky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit