Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    Přál bych si aby se do toho pořádně vložili Anonymous a tím teď nemyslím útok jako ten loňskej na PSN ale opravdu pořádnou akci která udělá takovej brajgl že si to bude každej roky pamatovat... Myslete si o anonymous co chcete ale pravda je taková že jsou snad jediní kdo má koule s tím něco udělat...
  • Veskoslav
    Jo jo. Konečně někdo má rozum. Neříkám, že ochrana nemá být, ale v této podobě? Filmová a hudební studia rýžují, jak nevím co s 500% a více ziskem, skuteční autoři vidí minimum z těchto peněz. To samé je u herních studií. Navíc, pominu-li fakt, že hry jsou občas nedodělané sra*ky (Rage) či délkou odpovídají školnímu vyučování prvňáčka (CoD), tak nemám problém zaplatit slušnou hru. U her jako byl Zaklínač I a II, Sc II, Warcraft atd. mi nebylo líto "vyhodit" za ně +-1100. Ale vyhodit za zmetek 1499 a ještě se diví, když na ně nadávají a vesele to stahují? Nechť tito zkrachují a ti slšní, co dělají slušné, dobré hry nechť pokračují. Zbytek nechť se smaží v pekle.
  • SOPA samozrejme neni o nejakem piratskem obsahu za ktery se skryva. Je to pouze jeden z rady cim dal tim agresivnejsich pokusu o CENZURU. Ne CENZURU her, muziky..., ale o CENZURU toho co se TEM U KORMIDLA nelibi aby plebs v chatrich a ve stoce (ano to jste vy mili ctenari) hral, poslouchal, cetl a myslel si.
  • MickeyMutant
    "...na začátku stojí dobrá myšlenka..."

Která je ta dobrá myšlenka, co stojí na začátku? Že by zvýšit tržby?
  • Nj, soudruhům z celého světa by se možnost zasahovat do internetu náramně hodila.
    • PreidaQ
      V tomhle případě jsou korporace o dost větší zlo než nějací soudruzi. *9*
  • rancor1223
    Doporučuji shlídnout tohle video (CZ titulky), je sice delší, ale jasně popisuje jaký dopad by SOPA měla. Předpokládám, že to bude bude podobného ražení jak článek vydaný zde na games.cz (nečetl jsem, stačilo mi tohle video). http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/sopa-americka-vlada-se-snazi-znicit-internet
    • Tohle by chtělo nějak vypíchnout, dobrý odkaz :)
  • nevím jestli slovo demokracie ve světě znamená zatím to vypadá jako totalita korporací *16* SOPA chce řídit internet joko Sovětský svaz Východní blok *16* doufám že zákon neprojde že staři dementní senatoři vyslyší veřejnost
  • Pro tyhle mocenske hajz*ky je nejhorsi, ze clovek je obcas tvor myslici a to jim nejde do kramu a tak pomalu a jiste pritahaji, zkouseji kam az mohou zajit ,az zatahnou uplne a najednou bude cenzura vsude a vsichni budeme skokojeni.
    Je to uplne stejny system jako s tou zabou, kdyz ji hodite do varici vody, tak zhebne ,ale kdyz ji nechate ve vode a budete sklenici pomalu zahrivat ,tak snese hodne nez pukne.
    A presne takhle se ty sprominutim prasata chovaji a schovavaji se pod znacky SOPA, ESA a dalsi u nas mame take takovou organizaci na ochranu autorskych prav ze.
    Byt to na me, tak tyhle radoby organizace rozprasim a pozaviram ty mocenske sektare.
  • O 50 rokov cita dedko detom rozpravkovu knizku s nazvom:

D E M O K R A C I A

Herne postavy sme mi v sucastnosti a nkonci hapyjendom. *1*
  • Foxtrot_cz
    Řekl bych, že další společností, která se proti tomu postaví bude Valve. Krom toho Valve bude mít podle mě ještě větší váhu slova než Epic Games.
    Nakonec se vzbouří Google a poslanci se poserou strachy :)
    • Mechwarrior_bw
      Google sa už ozval a reakcia Valve sa očakáva v najbližšom čase (na 99.9% som si istý, že budú proti SOPA).
      • Black_Hand
        tak ja o gabeovi nepochybuju. vypadl by z toho jako neskutecny pokrytec. rekne podle me to, co rika vzdycky. ze je mu to lito, ze se tolik pirati, ale ze takhle se neda s piratenim bojovat, hlavne kdyz to muze mit za nasledek tak neskutecny collateral damage. ze se ma bojovat lepsi sluzbou etc. nadhodi par vet o vanocnich slevach a bude...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit