Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

ALien ISolation není jistě špatné... pro ty co nemají ale mohlo to být lepší třeba Conan Exile který měl být a nebyl už dříve🙂 nějaká hra z roku třeba +-2017... nebo 18-19.

https://gg.deals/freebie/epic-games-free-games-leak-full-roadmap-of-2020-holiday-freebies/ Roadmapa jak vidíte, jestli to je pravda tak spíše starší hry a některé už po několikáté.

• Jarisko84

Nech spravoa daco s tym ich clientom.... neda sa to spustit... rrstartuje sa to asi 100x v seknudovych intervaloch.... a to som aj reinstaloval pc nakomplet format a nic... (nebolo to kolo nim proste uz to bolo treba)... 

• Jack1947

To bude mezi židlí a klávesnucí :D ;)

• Jarisko84

Su aj rozne navody na youtube ale nefunguje mi to...

• Jarisko84

Nebude pozeral som to na redite vela ludi ma s tym problem...

• Jack1947

Tak smůla no... dost by mne to štvalo stát se to mě něco podobného dělal Blizzard launcher ale tam se to vyřešilo odstraněním Cache.

• občas tam nakliknu nějakou hru zdarma, sice jsem se k žádné ještě nedostal, ale fascinuje mne, že stále nemají nákupní košík. Posledně byly totiž k Mudrunnerovi zdarma asi 3 DLC a bylo docela legrační, že to člověk musel "kupovat" po jednom. Nejprve hru, a pak každé DLC zvlášť. Jako klient pro Fortnite to asi dětem funguje, ale není to ani funkční obchod a to už nějakou dobu fungují.

• Jack1947

Jo to je otrava a odklikávat to ujednání o vrácení ! Z toho by nejednomu jeblo.

• Cities je super ale bez steam workshopu je to o nicem

• přesně, včera už to proletělo jako krásná PR zpráva sociálními sítěmi i herními weby a nikdo neupozornil na to, že přes EGS to máte bez modů, protože Steam workshop. Další věc je, že je to jen základní hra, která je prakticky pořád ve velké slevě (už ji párkrát i rozdávali, i přímo na Steamu), ale vydělávají na DLC, která nejdou pod 50% a neochotně je bundlují do výhodných balíčků a sleva DLC na Epicu je samozřejmě obvyklích 50%, které se opakují snad každý měsíc na Steamu a na něho navázaných prodejcích. Takže člověk ušteří jen na základu, který je ale obvykle ve slevě 75-80% případně občas i v nějakém bundlu za míň, ale za ušetření stova 200,- přichází nemožnost hrát s mody, tak ti nevim Time, ale nepřijde mi to jako dobrý Deal. Hlavně, že o tom teď čtu všude a nikdo (kromě občas někoho v komentářích) toto přímo v článku nevypíchne. Takže buďto je to jenom povrchní novinařina nebo reklamní článek, těžko říct kde je pravda.

• Hidden

A proc by to meli vypichovat? Tady se dela jako by snad EGS nekoho okradali, ze davaji zakladni hru zcela zadarmo a hrozne tim podvadi hrace, protoze v tom nejsou datadisky nebo nejsou mody pres workshop. Pokud nekdo nebude spokojen, tak tu hru zadarmo na EGS proste nevyuzije a koupi si ji treba ve sleve na Steam. Kde je problem? Proste je to zakladni Cities: Skylines zadarmo. Tecka. Nic vic, nic min, a tak to take clanky prezentuji.

• Jack1947

Datadisky tam byli ale pěkně skrytý teda přídavky. Si řikám kolik mi jich muselo utýct u her které třeba nikdy nezapnu ale jde o princip😬

• Epic nedává žádná DLC zdarma navíc, než ty co jsou normálně bezplatná. Stejně jako i Cities tak u Mudrunnera jich tam pár je, ale podívej se třeba na Steam. Cities teď není v akci, ale ta 3 mini rozšíření tam jsou bezplatně. Rozdíl je, že Steam vám je při koupi hry dá u většiny her automaticky do knihovny, ale u EGS si je musíš navíc ručně po jednom zdarma "nakoupit".

• Jack1947

No právě takhle to uteče ještě že to dávají několikrát ty hry.

• Na stažení a vyzkoušení je to fajn příležitost. Ale je dobré zmínit, že není úplně tak jedno, kde si hru pořídím, protože EGS nepodporuje modifikace. Člověka, který to netuší to asi nemile překvapí, až si to stáhne, koupí si pár DLC, pak zjistí, že existuje hromada modů a dalšího obsahu, který ale na epic verzy nemá. A zrovna tahle hra má obrovskou moderskou komunitu a hromada modů (zejména TM:PE) jsou už prakticky nezbytné a bez nich bych tu hru ani nehrál.

Mám rád GoG, ale i tam je s tímhle problém. Chtěl jsem zkusit Complex mod na remasterovaný Homeworld a smůla. Poslední verze jsou jen ve workshopu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit