Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • parádní filmek, už ho tahám z youtubu v 720p
  • Veskoslav
    Co si furt stěžujete? Nelíbí grafika? Udělejte lepší. Nelíbí se příběh? Udělejte lepší? Jo vlastně, ono je snažší kritizovat než samotný něco vytvřit, co?:)
    • Naprosty souhlas. Jenom dodavam ze me se video libi. A ano, jsem Halo fan.
    • Tenhle argument je použitelný například u fanouškovských modifikací... jenže oni za to dostávají plat, živí se tím a tak lze požadovat nějakou kvalitu... to je jako bys přišel do restaurace, dal si guláš, ale nechutnal by ti a číšník by ti řekl, tak si udělej lepší když seš tak chytrej!
      • Ano, ale v restauraci tě zároveň nikdo nenutí si ten guláš kupovat!
  • Uf.. jako musel si s tím dát teda strašnou práci ale je mi líto, musím říct, že nebýt sleeplsova popisku tak si teď myslím něco o parodii. *16*
  • Opravdu uz nevim cemu se dnes rika epic *8*
  • podle grafiky to vidim na misi z Halo Reach že :)
    • Je videt, ze jsi serii nehral:) ani podle grafiky ani podle obsazeni neni mozne rici ze je to HALO Reach....jelikoz Reach je prequel a tam ejste Master Chief nebyl....toto je ze tretiho dilu.....viz i clanek k videu zde na games:)))
      • to byla sranda, já myslel podle grafiky že je to Halo I.. Tak to je hustý taková hnusota v roce 2008, to nedávám :D
        • Whisp
          Halo 3 bolo vydané v roku 2007 :) Ja sám som ho hral pred rokom a grafika mi nijako nevadila.
  • klobouk dolu ze si s tim takhle vyhral ale jinak je to hnus
    • hm. A proč? Příběhově? No holt Halo - one man army :-)
      • One man army je podstata vetsiny fps her *1* .
        • Ryba9
          A ošklivej perk v CoD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit