Přejít na výpis diskuzí
Epické video startuje odpočet do vydání Destiny
22.8.2014 | Adam Homola
35 příspěvků
-
A co že je to za žánr tohle? všude vidím pochodovat partičku, tak nevím :)
-
Aha, tak s tímhle jsem si spletl Firefall *4*
-
K matce představené se nikdo nemodlí. To by byl hřích. *3*
-
Kdyby to byla PC exkluzivita, tak ta hra vypadá úplně jinak. Tvůj topinkovač by si prdnul do gatí jen z ze screenů. *5*
-
První hra, kvůli které jsem si v práci vzal týden dovolené. Tak snad za to bude stát. *1*
-
jake forum takovej konecnik
-
No nevím, přijde mi to jako lehce nadprůměrná střílečka, ale nic z čeho bych nějak extra jásal. Pravděpodobně bych si to nekoupil, i kdyby to bylo na PC.
-
Asi ne :D
-
Ja jsem se o tuhle hru zezacatku vubec nezajimal a neprisla mi taky nicim vyjimecna. Snad jen ten svet se mi libil jak je hezky udelanej. Pak prisla moznost vikendove bety zdarma, nemel jsem co delat - zkusil jsem, zahral jsem a ... bavilo me to tak, ze si planuju Destiny koupit.
Tim se mi potvrdilo, ze nejlepsi jsou hry, od kterych nic necekas. -
Jakej příspěvek,takovej člověk
-
To by mě pěkně na*rali *1* (ba ne), protože Destiny je jeden z důvodů, proč si chci koupit konzoli a Halo: The Master Chief Collection je jeden z hlavních důvodů proč budu kupovat Xbox One.
-
jaka hra takovej prsipevek
-
Kdyby byla tak by z ní nikdo neuchcával jak natěšenej ratl, protože by v konkurenci zapadla ještě dřív, než by vyšla...
-
To já bych uvítal Halo sérii na pc ještě. Poslední dva díly nemám ani na Xbox koupené zatím. Stále nějak doufám, že MS vydá i na pc, jak to udělal u jiných exkluzivek.
-
Destiny a já ješte Bloodborne, ale tam je nulová šance, že to uvidim na PC
-
tak se přesuň na konzole, myslim, že nikomu na PC takovej exot jako ty chybět nebude.
-
Tak horší verze je že nijak... Lepší je ta, že hned po instalaci hry budeš stahovat půl hodiny patche... *1*
-
Jasně...pokud je to dobře hratelný to chápu...ale jak to právě odfiltrovávám tak tady mi en hype přijde strašně vlezlej...až mi tu hru protiví )))
-
Borderlands až dvojku...ta mě bavila a kupodivu mi ani ta grafika nevadila (jak jinak tydle komikso něco styly nemusím) a jinak dík za osvětu
-
Hral si někdy borderlands? Mě celkem dost bavil ... ale neměl sem rád grafiku. A tahle hra je hodně podobná borderlands s tím že nemá tu grafiku. Takže se mě líbí.
Plus víc multiplayerová, což je pro mě jedině dobře.