Přejít na výpis diskuzí
Epikou hřmící trailer na LEGO The Lord of the Rings
13.8.2012 | Aleš Smutný
41 příspěvků
-
Za co? No za to, že s tebou lidé nesouhlasí, za to povětšinou jsou mínuska. Tolkien musí být šťastný dle mého. Jeho dílo bylo v minulé dekádě nádherně zfilmované, teď je i Hobit a Lego přítáhne mladší lidi k tomu a třeba zjistí, že kouzlo je i v knížkách (ačkoliv styl Tolkiena a jeho tvorby, kdy je to rozdělené na dvě "knihy" moc nemám rád)
-
Nedávno jsem hrál LEGO Star Wars a ten dabing tam trochu chybí. Já se na tohle nehorázně tším *1*
-
Za co mám le mínuska? U toho videa z Guardians of Middle Earth se spoustu rádoby sečtělců dušovalo jaké je to plivání na Tolkiena... a předělání do LEGa v tom případě snad není.
Točil se v le hrobě a v le hrobě se točit bude. A le diskutéři jsou někdy le pokrytci. *3* -
poprvy co mi ten Vas legendarni prehravac laguje... *12*
-
Jediný hry co za to stály byly Battle for middle earth 1 a 2 + RPG return of the king
-
Mě se líbí, že konečně mluví.. u LOTRa už je to přeci jenom potřebnější.. Kdyby např. Gandalf místo "You shall not pass" jenom něco zabrblal v lego "jazyce", byla by ta epic scéna docela o ničem ;) ...a dokonce to vypadá, že si mluvu vypůjčili přímo z filmu :)
-
A vlastně to není ani meč, ale dýka (ikdyž v rukách Bilba/Froda vypadá jako meč) *3* *4*
-
Děkuju za opravu.
-
Nesvítí ve tmě. Září, když jsou poblíž skřeti..
-
Neříkej že je to kšunt když ani nevyšel a nikdo ho nehrál.
-
To je meč co mu dal Bilbo myslím že se jmenuje Žihadlo-samozřemně je elfský a proto svítí ve tmě.
-
pegi 12? to bude vetsi masakr nez lego batman, ten mel pegi 7 :)
-
Frodo se světelným mečem :D *14* *14*
-
No, popravdě asi nejlepší věc na motivy licence LOTR poslední doby, Conquest byla hrůza, War in the North taky žádná sláva, o tý Dotě ani nemluvě. Jaká ironie *1*
-
Šestý *5*
-
Nejlepší lego trailer co jsem kdy viděl *15* a bude to určitě lepší než ta DOTA all stars LOTR nebo co to má vyjít.. dokonce to podlě mě žádná vykrádačka nebude
-
Le Tolkien se otáčí v le hrobě.
-
Nevím, když tam ještě jen ty postavičky něco mumlaly, to se mi líbilo víc. Ale na druhou stranu, proč ne? *15*
-
Kéž by to nebylo pořad o sbírání kostiček.
-
takovy sunt si nekoupim uz aby to bylo na warez scene ♥♥♥