Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak to mementalne vypada s WvW? Hraval jsem od zacatku, potom dlouha pauza, a potom v obdobi vydani datadisku (ale nemam ho). Kazdopadne WvW se nijak moc nezmenilo, teda krome skillu, mapy furt stejne, zabirani furt stejne... jako na zacatku jem to vazne zral, ale nejak to tam stagnovalo. A po tom, co par CZ/SK guild odeslo z Aurory to stalo za prd. Takze jaka je tam momentalni situace a kde je ted "nejvetsi" CZ/SK komunita?
    • Rejsek
      Furt stejně, akorát teď drtivá vetšina valí OP HoT classy, takže bez datáče je to "pain in the ass", po mapě lítaj zergy, pár tuláků co chce ownit sólo a týpci co si bokem dávají 1v1 a nezabíjejí se.....bože co bych dal za open pvp/pk/cs typu Lineage2. Komunitu nesleduju. Díky multiserveru je to jedno, pokud nechceš vyloženě do guildy, která je primárně WvW. A jedno je to i jinak, jelikož každá guilda co jsem joinul má mrtvý chat, málokdo odpovídá i když vidíš třeba 20 lidí online. Je to taková single hra s občasným multiplayerem. Máloco tě donutí spolupracovat s guildou (krom Guild misí). A ty party na dungy, kde stejně 99% času nikdo nic nenapíše, možná tak "hi" na začátku a "bb" na konci, to je taky sociální kontakt jak v koncentráku přes plot. Jo je to casual a ta hra si na nic víc nehraje, ale podle mě jí to hodně uškodí.....herdek, to byl ale duševní průjem :-D Holt jsem vyhořelej Guildwarista a nevidím zatím nějakou schopnou alternativu.
  • GW2 je fajn hra, ale meli se drzet radeji kvalitniho pvp a nefusovat do pve, wowko se jim prekonat stejne nepovedlo a prakticky vsichni hraci GW1 se jim na to po par mesicich vykaslali, protoze ocekavali excelentni pvp, ktere nikdy neprislo

    GW2 melo na svou dobu hodne dobrou grafiku a prineslo par dobrych napadu, ale ta hra vylozene v nicem neexceluje, takove wowko dokaze v lidech vyvolat hrabivou touhu neustale sbirat novy equipt a raidovat jednu instanci za druhou, GW1 zase dokazalo podnitit obrovskou soutezivost a rivalitu v pvp soubojich, GW2 nema nic z toho, je to takove casual mmo
    • mne se to nahodou líbilo, melo to takovou pohodovou atmosferu a i pve (dungeony) mne bavili víc než pve ve wowku. Ale bylo to hrozne zabugovany a prakticky nikdo to nehrál poradne ale každého bosse bugnuli a zebrali free loot. Proto jsem to taky opustil.
  • Já těž přešel na Black Desert,a nebít tohodle článku ani bych si na GW2 nevzpomněl
    • Jj BDO je pecka, ale po koupi datadisku pro GW2 jsme si s manzelkou uzili spousty virtualni zabavy ve dvou :)
  • Azt hiszem.
  • Ja vsadil na jistotu a hraju wowko. Alespon tam nesjou cheateri jako v gw2
    • Jaci cheateri? To ja vzdy potkal vic cheateru ve wowku nez za roky hrani GW2.
    • Uboha ovecko:-)
  • Hrál jsem GW2 od vydání a nechtěl se ho ještě nedávno vzdát, ale po přechodu na Black Desert Online už si na GW2 ani nevzpomenu. Ikdyž není BDO pro každého, tak já osobně jsem se v tom našel.
    • Rejsek
      Jak je to tam s tím open pvp? GW2 hrají též pomalu od začátku s přestávkami a už mě ta hra tak nějak leze krkem. Jako alternativa mě právě napadlo BDO.
      • Do myslim 45lvlu jses v bezpeci, expis, uzivas si hru, po dosazeni tohoto lvlu u jedne z tvych postav jsi ty a vsechny tve i low postavy v nebezpeci a PVP on. Pokud to nezmenili,par mesicu jsem to nehral...
        Osobne bych uvital kdyby slo PvP vypnout ale bohuzel (moc hate na toto tema.)
  • V tomhle a v mnoha dalších věcech je GW2 opravdu daleko za konkurencí, ten svět se neustále mění a působí tak opravdu "living". Velká škoda, že v samotné hre není PvP, ale jsou pro nej urcené PvP mapy kde se nepocítá vybavení ze hry, ale vsichni si mohou svuj PvP set navolit specialne pro PvP hru, co i tak nabízí mnoho různorodých kombinací, ale jaksi pak uplne odpadá ta honba v PvE za lepsim vybavenim. (ikdyž má to sve nepopsatelné plusy, jako že PvP a areny muzete hrat hned) Je tu samozrejme i WvW kde uz se PvE vybavení pocíta, ale do toho jsem já osobně nijak víc neproniknul... ty mapy tam jsou obří, ale chce tomu nejspis dat jen vic casu. PS: Jo a to DLC je uplne famozní, v žadnem jinem MMORPG ale i RPG jsem nezazil, tuhle "patrovitost" prostredí. Ta dzungle tam je opravdu dzungle. Já urcite mohu jen doporucit, kort kdyz si nove muzete vyzkouset puvodni hru (bez dlc( uplne zdarma), pokud chtete plnou staci koupit za cca 800dlc a pak uz neplatíte za nic, jen zijete v zijicim a dynamickem svete o nemz se wowku (hraju taky, hlavne, ale kvuli znamejm) muze jen zdat.
    • Rejsek
      Equip se ve WvW sice počítá, ale nemá smysl kraftit nějaký lepší, který se nedá koupit, jelikož ten nej exotic co koupíš v aukci ti stačí na to, abys sundal blázna, co se s*al s grindem, aby měl ascended armor. To samé legendární zbraně. A co se týče balancu class v pvp, tak to je úplně k pláči. Hlavně HoT datadisk to úplně roze*ral. Jede se prakticky jen aoe a classy jako thief jsou třeba v arénách pomalu nehratelné, navíc ještě dali půlce charů stealth. Z mé oblíbené kitovací classy rangera udělali stupidního healera s mizerným dps atd. Ano, ta hra se mění, ale k horšímu.
      • Ja jedu od zacatku jen jednu postavu a jednu class (necromancer) a nijak si nestezuju. Nejspis ale asi budes mit pravdu pac do toho vidis ocividne vic nez já, ale jak ja rikam sam to nevidim... Ono jen jestli se tohle neda pouzit u kazdych updatu popr. DLCcek pro vsechna velká mmorpg, ktera caso prekopavaj spoustu veci. Takove WoWko se meni snad s kazdym patchem (co se týče class) a poslední DLC to také uplne od zakladu prekopalo.... lidi si taky stezujou, jak jejich class ted stoji za hovnoo (hunter) apod.
        • Rejsek
          No zrovna necro (reaper) je OP jak cyp :-) Neměl jsem s ním problém sundat ve WvW dva lidi naráz. A ve wowku je hunter aspoň HUNTER. V GW2 je to classa která nic neukituje a během chvíle je donucená k boji na blízko, kde jsi bez druid specu jen kus h*vna k rozmáznutí. Prostě z ranged damage dealera udělali debilního healera. I guard (dragonhunter) je lepší archer než ranger a díky trapper runě má i stealth :-D . Vždycky jsem byl ve všech mmorpg ortodoxní archer, ale tady se mi tu classu neskutečně zhnusili a už se ani nedonutím za ni hrát. A to byla má nejoblíbenější.
      • bohuzel s tim musim 100% souhlasit.
        a takova krasna hra to byvala *9*
    • Pokial to s tym "opravdu living" svetom myslis vazne, tak si zrejme GW2 poriadne nehral.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit