Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Super , takže jediné co ze hry je hotovo je ten bar a samotný koncept ? ... No tak to mají kluci ještě co dělat :/ ( a aby ta hra vůbec vyšla )
  • MickeyMutant
    V článku se píše: "Pokud zemřete, je to konečná, žádný respawn vás nečeká."

    Vývojáři ale říkají, že hráč bude plněním důležitých questů a zabíjením nebezpečných nepřátel získávat tzv. "destiny points", s pomocí kterých bude moci pokračovat v příběhu:

    Death is the end of most stories. But with destiny points, you can gain an extra chance to keep your story going. Destiny points allow you rewind and try again. They can be used to cheat death, save your equipment, or do more damage. These miraculous points can save you but they are limited in availability. You aren’t going to find destiny hanging out in town for you to find. Destiny is out there where few dare to tread. Destiny favors the brave and the bold. Destiny points will be given with epic contracts and by toppling formidable enemies.

    Jak to tedy ve skutečnosti je? Zřejmě nevíme, pišme opatrněji.
  • to by bylo dobré
  • To by nekdo nejdriv musel to umirani (a starnuti) akceptovatelne vyresit, coz sem zatim (jak zminujou i jini) nikde nevidel. Protoze opet, aby to fugovalo, tak by smrt nesmela bejt na dennim poradku, a zabijeni jinych hracu by muselo mit odpovidajici nasledky = nemelo by to bejt nemozny, ale melo by to velmi citelne ovlivnovat herni moznosti.

    Jinak to dopadne opet tak, ze to nikdo hrat nebude, protoze koho by bavilo se narodit ... a za 10minut natahnout brka, a takhle 100x dokola.

    Jenze to by vyzadovalo propracovanej a promyslenej system, a to by sme se museli vratit tak o 20 let zpatky ...
  • nějaká spojitost s The Fall Last Days of Gaia?
  • Tak nektere prave tohle laka.. sice taky patrim spis do skupiny, kdy si svého hrdinu hyckam...
    Proto jsem hodne spatne nesl zpracovani hry Chalice, kde všichni umirali tak rychle, ze jsi je mel mozna na jedne max na dvou misich a uz museli mit dedice jinak proste chcipli a nemel jsi nic.. nehlede na fakt, ze jsi dal dohromady spatny..

    Chtel bych si zahrat Darkest Dungeon ale prave to umirani hrdinu me tam trapi :D
  • Nemám čas hrát pořád jednu hru dokola a dokola, jenom kvůli tomu, že mě někdo zabil.
  • Postapo hry mám moc ráda :P už se těším :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit