Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CHtěl bych se zeptat na hru ETC2,hraju ji ale musel sem vypnout/uspávač/chci si ho nechat ale když zaparkuji tak ho nevím kde vypnout.Poradte?Nováček *7*
  • Chlapi mám problém.Mám slušně rozjetý ETS2 a dokoupil jsem si klíč ETS EAST.Jak ho mám vložit do původní verze,aby se mi hra rozšířila o východní verzi? Díky
  • a je nejaka podobna hra simulatoru trucku i na ps2.ETS2 je super hra jen je skoda ze to neni i na ps2.prosim poradte nejakou podobnou hru na ps2.
  • dobry den,chtel jsem se vas optat jestli jde spustit hra ETS2 ve formatu DVD i na PS2.predem dekuji za odpoved
  • SIMULÁTOR KAMIONŮ NA PS3???
    Bude někdy v budoucnu tato hra nebo podobná na PS3?Na pc byla dobrá ale jen chvilku pak neustále vypadávala i po nahrání upgrade.Když mi to vyhodilo 3x tak jsem hru smazal a zahodil bylo to akorát k zlosti.Na PS3 by to bylo super a koupil bych i kdyby stála 2 000Kč!Jezdit s kamionem suprový a na PS3 si to dovedu živě představit!Kolik možností a rozhodně lepší hratelnosti...!
    A hlavně bez výpadků.DEJTE NĚKAM ZPRÁVU AŤ TO VYJDE NA PS3
    NAJ
    • Presne tak najlepsie by to bolo na ps3 !!! strasne sa mi paci ta hra a chcem ju tak si kvoli nej teraz musim kupit PC :-DD
  • mam docela dobrý PC ale i na nejnižší rozlišení se to po chvilce docela dost seká chvilku to jede v pohodě a pak se to seká nevím čím by to mohlo být mám procesor Intel (R) Core (TM)2 Duo CPU E8400 3GHz 2GHz a paměti 4 GB
    • taky mám dobrej pc ale hra šlapala jen chvilku a pak samé výpadky a přerušování i kdyý jsem milovník kamionu musel jsem to vymazat protože bych to vyhodil i s pc
      ŘIKAM TO STÁLE AŤ TO VYJDE NA PS3 A BUDE TO SUPER!
  • Po dlhsej dobe krabica G25-ky znovu oprasena nainstalovane ETS 2 a volantu sa do skatule vubec nechce. Dobra prace hosi 10/10 hodnotime s brachom mastime jeste nastavit g_police "0" a je klid na cestach.
  • Stáhnul jsem si demo ETS 2,koupil jsem si licenční klíč na X.zone za 210 kč,kterej aktivoval hru,pak sem si instaloval patch a jejda zase to po mně chtelo aktivaci,napsalo,, klíč je neplatnej,.,takže když to chci hrát dál,musím si koupit další za nekolik set.To se mi tá hra pěkne prodražila.Já se chci zeptat,jestli mněl nekdo podobní problém a dokdy takové české firmy se budou přiživovat na tak jinak skvělé hře.? *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Myslíte že rozjedu ETS 2 na plnou grafiku ?
    Windows 7/64 bit, Intel pentium dual-kore 2.3Ghz, ATI Mobility Radeon HD 4650 Up to 2813MB HyperMemory, Ram DDR3 4 GB, HDD 640GB
    Děkuji za odpověd :)
    • Myslím,že na úplně plný ne. Mám notebook čtyřjádro amd a grafiku 5650 a při úplně plnejch se mi to dost cukalo,takže na vyhlazování zapomeň a na další kravinky,ale na asi tak vysoký detaily to rozjedeš stopro při solidním frameratu *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit