Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    eStar: Čím Rakousko terorizovalo Evropu po stovky let? A Německo na to ani ty stovky let nemělo, když vzniklo v roce 1871. A cpát do toho rozpad Římské říše, navíc když vpády barbarů byly jen jednou z mnoha příčin, mi přijde vyloženě nesmyslné.
  • Když mi češi to s těmi sousedy máme těžké, Němci, Rakušáci, Poláci, Slováci, nesnášíme je všechny, jen ta úroveň se občas trochu posouvá *1*
  • eStar
    Drazí pánové, chápu vaší odtažitost k Rusku a chápu i proč mají všichni v paměti 1968, ale faktem je že Germáni a především Německo a Rakousko terorizují Evropu po stovky let, začalo to rozvratem Římské Říše a skončilo desítkami milionů mrtvých při Druhé světové válce. Němci přitom mají furt pocit že mohou poroučet Evropě a je jen otázkou času dokud se zase nebude prolévat krev.Je dobře že máte v paměti rok 68, ale je tu i rok 1939 a stejně tak 30. září 1938.
  • Magister_Peditum
    Doporučuju odložit Jiráskovo Temno a přečíst si nějakou odbornou literaturu na téma Habsburkové v českých zemích. Co se dělo v carském Rusku (nedejbože v komunistickém Rusku) je úplně jiná liga. To už hůř dopadli i Irové v Británii.
  • DwaR
    ja_nic_nevim: úplne mi ušla niť diskusie. čo má spoločné s históriou to, že všetci vedia, aký je počet štátov usa ale nikto nevie, z koľkých subjektov sa skladá ruská federácia?
    a aká dogma v spojení s ruskom? ak nejaká je (ja ju teda nevnímam), tak si ju nadhodil ty svojou reakciou na magistra a útokom na neho a na čechov komplexne.
  • Habsburkové už tu jaksi nějaký pátek nejsou
    Habsburkové nevyvraždili desìtky miliony lidí a neohrozili svět zničením jadernou válkou
    Habsburkové nás svojí okupací neposlali 50 let do minulosti
    Habsburkové nesesťrelují civilní letada

Ale jinak je to skoro totéž ;)
  • jamar28
    Skvělá zpráva. Hru za Rusko miluju, ale bývá strašně easy, tak se snad objeví nějaké výzvy...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit