Europa Universalis V vypadá jako ultimátní historická strategie
-
Hry od Paradoxu pravidelne kupujem na zaklade recenzii na games.cz a este nikdy som sa nedostal k tomu, aby som sa do nich ponoril, lebo nemam cas 100 hodin sa ucit mechaniky....
Poslem do redakcie fakturu😂
-
-
Toho bych se zas až tak nebál. Já spustil Stellaris a začal hned hrát bez jakýchkoliv videí. A celkem v pohodě. Ta hrá má spoustu vysvětlivek, stačí chvilku myš nad něčím podržet.
Jenom člověk musí myslet na základní pravidlo sci-fi strategií. Ze začátku se soustředit na výzkum. Z technologické převahy se pak vyklube ekonomická převaha a z toho si pak člověk lehce vybuduje silnou armádu. Easy peasy.
-
Možná buď rád, k EU IV stejně jako k Victorii jsem se nedostal, ale mám v CK2/3, HOI 3/4 a Stellaris dobře nahráno cca 3000 hodin a čas jsou peníze :)
BTW 100 hodin bude tak na naučení celýho portfolia grand strategy her. Chce si na to vyhradit celý víkend během herního sucha, podívat se na pár výukových videí, že obecně tutoriály stojí za starou bačkoru, ale zase obecně mají dost dobře zpracovaný fanouškovský wiki. Ideálně poslat děti a manželku během toho někam pryč a pokud máš obecně rád strategie, tak se chytíš a bude další závislost na cestě :)
-
-
Aleši, vy jste mě prvotřídně vzrušil.
-
Jako hlavní značku bych přidal Stellaris