Přejít na výpis diskuzí
EVE Online spustila s datadiskem Ascension i free to play systém
16.11.2016 | Aleš Smutný
18 příspěvků
-
Žádná jiná hra nereflektuje skutečný život tak jako EVE, chytří a schopní najdou cestu jak se prosadit a uspět, nuly a nemakačenka dál svádět svůj neúspěch na všechny okolo, nadávat na uprchlíky a volit Zemana *7*
-
Na osahání je to dobré, ale na plnohodnotné hraní ne. Po letech jsem si hru znovu nainstaloval, snažil se zase naučit jak se hra ovládá a když jsem se učil jak měnit lodě tak jsem z cloakovací mantikory vystoupil a nastoupit už mi nešlo protože již naučený skill mi to zamknulo. Takže jsem v nule sám a letět jinam bez zaplacení nemůžu ... max ve vajíčku. Trochu jsem doufal, že již naučené skilly mi zůstanou a nebudu moci jen skillovat další zamčené, ale tohle mi tak trochu zlomilo vaz.
-
-
Sak taky presne tohle tomu zlomi vaz i celkove - lidi pridou, zkusej, zjistej ze hrat se to neda, odejdou.
-
-
Přestaňte brečet že to není tak úplně F2P a najděte si spoluhráče nebo korporaci. EVE je o lidech, ne o skillech. Tady nejde o grind eqipu nebo leveling run. Tady žijete svůj virtuální život, utváříte přátelství nebo naopak nepřátelství, vyděláváte peníze a prožíváte svou vlastní cestu. Nový systém časově neomezeného trialu, dovolí nováčkům procestovat a poznat vesmír včetně základních herních mechanik a zákonitostí. Můžou si ve hře najít přátele, korporaci nebo si jen tak relaxovat a nasávat atmosféru živoucího vesmíru, kterou ocení hlavně fandové SCI-FI. Tyhle věci nemá člověk šanci poznat běhěm těch pár dní na trialu, trvá strašně dlouho než EVE pochopíte, ono je to totiž ještě složitější než se na první pohled zdá.
-
Hodně jsem se těšil, že to třeba bude hratelný jako SWTOR, ale smůla no. Budu se muset poohlédnout po jine "f2p" hře :(
-
No proč rovnou nepíší, že se jedná o demo !?!
-
-
Protože by to nebyla pravda - demoverze ti většinou nabízejí plný potenciál hry a ten většinou zasadí do vyseklého prostředí z plné hry.
Tady ti nabízí osekaný potenciál v osekaném prostředí a to je podle mého dost podstatný rozdíl :) -
-
těch demoverzí je celá řada. Buďto máš k dispozici vše, ale tiká ti čas a pak konec nebo máš k dispozici jen třeba jednu mapu z původní hry nebo je to upravené pískoviště na předvedení hry.
-
-
-
Mne se libi ze je predelany tutorial a snad i UI. Ted se v tom orientuju a muzu to hrat, driv jsem nevydrzel ani tutorial. Pripadal jsem si jako kdybych pustil stary excel.
-
Všechno je zamčené, v trialu bylo víc lodí a skillů. Nemá to význam vůbec hrát. všude vidím Free2Play. Jediný co vidím já je Pay2Play *16* *16*
Musí toho víc povolit, jinak hra oficiálně umřela -
-
account si mozes predlzovat aj za ingame menu, nemusis platit nic. Cena za plex je cca 10eur, co je bagatel za to, co ta hra ponuka
-
-
Nevím kde kupuješ, ale na oficiálních stránkách je za skoro 20e pokud se jim nechceš upisovat na roky.
-
-
-
dnes som to skusil cez toto free, ved to nema vyznam, skoro vsetko zamknute. postava sa nedanijak extra vyvijat. To je ozaj len nudzovka
-
No, z toho, co jsem četl dřív, jsem myslel, že to bude teda dost otevřenější... a ne že 98% lodí a skillů bude zamčených... tak nic no...
-
free2try