Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomocz
    No, z toho, co jsem četl dřív, jsem myslel, že to bude teda dost otevřenější... a ne že 98% lodí a skillů bude zamčených... tak nic no...
  • free2try
  • dnes som to skusil cez toto free, ved to nema vyznam, skoro vsetko zamknute. postava sa nedanijak extra vyvijat. To je ozaj len nudzovka
  • Všechno je zamčené, v trialu bylo víc lodí a skillů. Nemá to význam vůbec hrát. všude vidím Free2Play. Jediný co vidím já je Pay2Play *16* *16*
    Musí toho víc povolit, jinak hra oficiálně umřela
    • account si mozes predlzovat aj za ingame menu, nemusis platit nic. Cena za plex je cca 10eur, co je bagatel za to, co ta hra ponuka
      • Nevím kde kupuješ, ale na oficiálních stránkách je za skoro 20e pokud se jim nechceš upisovat na roky.
  • Na osahání je to dobré, ale na plnohodnotné hraní ne. Po letech jsem si hru znovu nainstaloval, snažil se zase naučit jak se hra ovládá a když jsem se učil jak měnit lodě tak jsem z cloakovací mantikory vystoupil a nastoupit už mi nešlo protože již naučený skill mi to zamknulo. Takže jsem v nule sám a letět jinam bez zaplacení nemůžu ... max ve vajíčku. Trochu jsem doufal, že již naučené skilly mi zůstanou a nebudu moci jen skillovat další zamčené, ale tohle mi tak trochu zlomilo vaz.
    • Sak taky presne tohle tomu zlomi vaz i celkove - lidi pridou, zkusej, zjistej ze hrat se to neda, odejdou.
  • sugyn
    Mne se libi ze je predelany tutorial a snad i UI. Ted se v tom orientuju a muzu to hrat, driv jsem nevydrzel ani tutorial. Pripadal jsem si jako kdybych pustil stary excel.
  • No proč rovnou nepíší, že se jedná o demo !?!
    • Protože by to nebyla pravda - demoverze ti většinou nabízejí plný potenciál hry a ten většinou zasadí do vyseklého prostředí z plné hry.

Tady ti nabízí osekaný potenciál v osekaném prostředí a to je podle mého dost podstatný rozdíl :)
      • těch demoverzí je celá řada. Buďto máš k dispozici vše, ale tiká ti čas a pak konec nebo máš k dispozici jen třeba jednu mapu z původní hry nebo je to upravené pískoviště na předvedení hry.
  • Hodně jsem se těšil, že to třeba bude hratelný jako SWTOR, ale smůla no. Budu se muset poohlédnout po jine "f2p" hře :(
  • Přestaňte brečet že to není tak úplně F2P a najděte si spoluhráče nebo korporaci. EVE je o lidech, ne o skillech. Tady nejde o grind eqipu nebo leveling run. Tady žijete svůj virtuální život, utváříte přátelství nebo naopak nepřátelství, vyděláváte peníze a prožíváte svou vlastní cestu. Nový systém časově neomezeného trialu, dovolí nováčkům procestovat a poznat vesmír včetně základních herních mechanik a zákonitostí. Můžou si ve hře najít přátele, korporaci nebo si jen tak relaxovat a nasávat atmosféru živoucího vesmíru, kterou ocení hlavně fandové SCI-FI. Tyhle věci nemá člověk šanci poznat běhěm těch pár dní na trialu, trvá strašně dlouho než EVE pochopíte, ono je to totiž ještě složitější než se na první pohled zdá.
  • Idealní korporace pro nováčky

www.czechinterstellar.cz
    • to je ale ubohej pokus o komunitní stránky...
      • Na co potřebuješ stránky, stačí kontakt a info že vůbec nějaké CZ korporace jsou.
        Začátečník ani korporace nepotřebuje, jen ho to může zatáhnout do války a bude koukat jak puk když na něj někdo začne útočit s nabušenýma loděma.

Jinak ten F2P model je fakt strašný a o dost horší než SWOTOR... ALE...

Když to vezmete i jen jako single player záležitost na zabavení se na pár týdnů, protože ten vesmír je fakt bomba, tak zadarmo je to super! Stačí jet základní ingame "tutorialy" a základní Q linku a i to za zkoušku stojí.

Populaci a hratelnost na serverech to ale rozhodně neoživí neboť kvůli omezením F2P je to stejné jak ten několika týdenní trial, víc se hrát nedá neboť omezení vás dál "nepustí".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit