Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dle toho co jsem cetl a videl o tehke hre, tak to bude pekna pi*ovina zabavnejsi je uz i sebemrskacsky korejsky grind a to je co rici ... fuj
    • pre teba su potom urcene mini alebo solitare. Podla tvojho nazoru su pre teba urcene skutocne len easy hry kde len klikas mysou a nemusis moc premyslat. Mozno by si este mohol skusit Ferda mravca, minule bol v detskom odeleni v tescu.
      • Jak jsi prisel na to,ze me bavi easy hry ? To ze nechci byt otrokem hry a chci byt panem sveho casu a ne tupe cumet do hry, mesice a roky, abych vubec mel alespon nejakovej vysledek ze hry, ne dekuji nechci a nemam zajem, princip vsech MMO je postaven na casu stravenem ve hre,ale nektere hry jako je toto, jsou uz extremni hnus.
        • Chlape, jsi mimo. V Eve můžeš rozumně hrát už od nějakého měsíce, dvou po začátku. Nebudeš mít tak univerzální charakter jako ti, co mají hru už tři nebo více let, ale stačí sehnat klan a jsi v pohodě.
        • Co to kecáš, jaký hraní několik let aby jsi dosáhl nějakého výsledku. Já dosáhl výsledku po prvních 5ti minutách hry, a to že jsem se prolítl vesmírem! Kdyby jsi měl na začátku hry úplně vše a uměl úplně vše, co by to bylo za hru. NEJZÁBAVNĚJŠÍ JE CESTA K CÍLI, NIKOLI CÍL SAMOTNÝ! A nepřipadám si jako otrok, však tu hru nemusíš hrát 6 hodin denně. Opravdu hraj jen piškvorky s takovými názory.
        • *11*
          ty nevies o com pises. aky otrok?? a ze mozes hrat hru aj roky a stale nieco nove v nej robit to povazujes za tupost a extremny hnus? co je toto za nazor? Ja sa necudujem ze vychadzaju take becka hry ktore su len linearne a o drzani sipky dopredu. Ved tie hry su pre podobnych ako ty.
          Najviac ma sere ze ani nevies o com pises, ani lennevies ako hra funguje. Vymenuj mi 1 hru ktora:
          da sa to hrat dlhe mesiace a vdzy mozes robit nieco nove, alebo sa aj po rokoch zlepsovat
          po 2-3 mesiacoch mozes hrat uplne zdarma
          mas 10-tky moznosti ako hru hrat, aky styl hrania si zvolis a kedykolvek sa mozes preorientovat na iny styl hrania. ze to nie je o tom ze som varior tak nikdy nebudem dobry mag.
          + rozsiahlost (lokacii)
          Uz tu nepis tie bludy, aspon keby si to hral a potom tu pisal o tej hre ze je to hovno, ale ty si ju ani neskusil a robis tu najmudrejsieho. Ako pisem, nainstaluj si toho Ferda a skutocne hry nehaj skutocnym hracom co nehladaju imbecilizmus v hre. *16*
        • Má tvůj komentář hlubší myšlenku nebo se jen úspěšně pokoušíš ze sebe dělat trola? Proč hodnotíš něco o čem víš ho*no a ani jsi to nehrál? A proč se vyjadřuješ k žánru MMO, když jej evidentně nemáš rád a nehraješ? Tvůj hate příspěvek je opravdu "extremní hnus".
  • Freelancerovi se ovládáním víc podobá MMO Dark Prophecy než EVE.
    Jenže DP je Free2Play -> Pay2Win.
    • Pardon, je to Black Prophecy BP nikoliv Dark..
  • tak trebas runic games na jejich torchlight 2 taky vcera predelal stranky a navic vyhlasil viteze comunity armoru ktery daj i do hry, ale to tu nikoho nezajima ze? :)
  • Startrek online. Je tam aj ground nielen space combat a Free to play..
    • Az na to ze krome slova Space v popisu ,nemaji ty dve hry absolutne nic spolecneho. EVE je naprosty unikat na poli MMORPG her. Rozhodne neni pro kazdeho,ale koho chytne...
      Obrovsky vesmir,nejpropracovanejsi herni ekonomika v MMO hrach,sandbox,hracske aktivity podporovane vyvojari (poker nebo loterie za herni menu,hracske banky...),desitky vesmirnych lodi od shuttle az po nekolikakilometrove krizniky,sprava vesmirnych stanic..... A v neosledni rade v clanku nejak chybi zminka o tom,ze EVe se da platit herni menou. Aktivni hrac po cca 3 mesicich nema problem platit herni menou a hru ma tudiz zdarma.
      • Technická, cruisery mají max pár stovek metrů ^^
        • Řekl bych, že myslel titan class, ale slovo křižník má větší vypovídající hodntu pro lidi co do EVE nevidí.
          • Ale je to špatně ať to myslí jak chce. Dá se napsat "velké lodě" nebo "ty největší mrchy" místo bezmyšlenkovitého napsání "křižník". Ale to by se u psaní muselo přemýšlet a to lidé dělají neradi. Proto tu mám tolik červených čísel ^^
            • Naopak jsem se presne u toho slova zasekl a premyslel jsem. Takze na me to snad neplati:)
              Vysledek je takovy jaky je,protoze me proste v tu chvili nic nenapadlo. Ukamenuj me za to:)
              Zbytecna ''skorohadka'' o slovicko.
  • lumix: to co pises nie je v celku pravda. Poprve co je nieco poriadne? vsetky lode po triedu BS mozes lietat do cca 3 tyzdnov. To je hodne velky rozsah lodi. A skor na ne nebudes mat dostatok ISK (ak si ich nekupis za real, ako ich nemoct lietat). Potom EVE je viacej smerovana na coperativu ako na Solo. Jednoducho povedane ak hras hru solo tak ta prestane bavit. Ale skus sa dostat do nejakej frakcie a lietat s nimi WH napriklad. Nebudes sice rozdavat najvacsi DMG,alebo TANK ale mozes robit podpornu ulohu (napr. probing). Nevravim ze hra chiti hned za srdce, ale ratam ze u teba ide skor o nevedomost moznosti hry. A to je len 1 z mala cinosti co mozes robit. Neexistuje hra podobna EVE s tak vela moznostami ako chcem danu hru hrat (fighter, trader, factory, research, prober....).
    Co sa tyka skillovania tak je super ze nemusis 10 hodin denne mlatit do prisery a len vtedy skilujem, ale proste nemam na hru tyzden cas, tak nahodim skilly na 10 a nepridem o zaplatene peniaze/pilot licenciu. CO je ale fakt, ta hra je narocna na hraca, pochopit mechanizmus hry, dat si nejaky ciel co chcem dosiahnut a tomu prisposobovat skilovanie, proste to nie je o tom ze zoberiem sekeru, alebo carovnu palicku a idem mlatit prisery.
    • Tak pokud pro neho znamena solidni = dava docela dmg, pak ale ma pravdu ne? Ja teda EVE neznam, ale v jiynch mmo byly role co proste nebyly zabavny.
      ad narocnost na hrace - aspon neco co muzou hrat lidi co maji radi vyzvy, jedine dobre
      • "Dává docela dmg" je v EVE dost relativní. Znova, není to Freelancer.
        • EVE jsem nikdy nehral ale chtel jsem tim rict ze nekdo povazuje za "solidni" opravdu neco vetsiho takze rict solidni muzes byt hned na zacatku mu asi moc nepomuze.
          • Jen doplním vlastní zkušenost. Když jsem začal hrát myslel jsem si že jako v nějaký arkádě musím mít co největší a nejsilnější loď. A k tomu jsem taky směřoval-až jsem měl isky prodal jsem malou loď a koupil velkou. ALE až po nějaký době (hodně jsem si přečetl na netu, podrobně prošel tutoriál, odehrál spoustu hodin a vyzkoušel mnoho způsoby jak hrát hru + rady od zkušených hráčů z korpy) my došlo, že každá loď je důležitá, každá umí něco jinýho a má se taky používat na něco jinýho. Až budete ve hře veteráni, budete mít hangár plný všech druhů lodí (od nejmenší po největší), a budete využívat většinu z nich. Musíte ale mít chuť a čas tu hru hrát. Já tu chuť měl a hru hraju doteď, i když jsem prvně ve vesmíru nevěděl na co mám vůbec kliknout aby se loď pohnula, natož vystřelila. Proto tam je taky tutoriál, který je podle mě vynikající (nechápu proč na něj lidi nadávají).
          • To je právě to, velké lodě samy o sobě nemají moc šanci vůbec trefit něco menšího, rychlejšího...teda pokud na to nejsou předem připravené. A navíc battleship (což je největší sub-capital třída) se dá použitelně lítat snad do měsíce. Ty větší, no to už je víc měsíců. A samozřejmě za předpokladu že se trénuje jen to a dotyčný ví co dělá.
            • Jen říkám, že je to možne, ne že je to moje osobní doporučení.
            • lietat nieco vacsie po mesaici ako BS nema zmysel, aj tak o tu lod pride lebo nebude mat naskilovane dokopy nic a zostrelia ho snad aj v lvl2 misi.
              Chapem ze ta hra vela ludi oodradinarocnostou, lebo to nie je len o tom ze sandem za pc, stikam jak zmyslov zbaveny. V EVE moze mat niekto tu najvacsiu a najdrahsiu lod a sunda ho typek v assault frige. Ta hra nie je len o skilovani zbrani, lodi .. ale aj o skilovani samotneho hraca, naucit sa reagovat pri napadnuti inym hracom, vediet si srpavit nejaku strategiu ak idem na tazku misiu. Nie len vletiet a mysliet si ze mam velky DMG a velku lod tak som king *2*
  • Nic lepšího v žánru není, asi tak.
    • coz je trochu skoda, techto her neni nikdy dost a nejaykho Freelancera 2 bych si hned zahral ( a nemuselo by to byt zrovna mmo) *5*
      • Feelancer je vesmírná FPS/ 3rd person střílečka. Tohle je strategie. Jediné co ty dvě hry mají společného je koncept volné nohy ve více (EVE) či méně (Feelancer) fungujícím vesmíru.
        • Omlouvam se velkemu fanboyovi, ze jsem netusil ze eve neni jak Freelancer, ale priste bys mohl byt trocha min butthurt a rict to normalne.
          • No to ne, když pořád EVE lidé přirovnávají k něčemu ne tak úplně podobnému, jednoho to může celkem frustrovat.
            • O né, loď hráč neovládá ani nepřímo, jako to je ve Freelancerovi. Tady se prostě kliká "tam leť" nebo "kruž kolem támhletoho kamene"...

              Velkou část lidí to odradí právě protože od toho očekávají dogfight souboje, nebo něco takového.

              No a česká fora neznám žádná. S tím placením to pochopitelně někomu může vadit, ale za pár měsíců se to dá hrát jen za ingame měnu, jen se tomu trochu musí člověk věnovat.

              Jediné co můžu doporučit je intenzivně project tu ten trialový čas a radit se, třeba i na tom help chatu ve hře. Navíc těch trialů si můžeš začít kolik chceš ^^
            • Pak se tedy omlouvam (ted uz bez ironie), ja mel za to ze to je simulator stylu Freelancer. Jen s tim "targetovacim" ovladanim. Hral jsem chvili trial, ale moc me to nevzalo. Dal bych tomu jeste sanci, proto jsem se ptal na ty fora. Jenom se bojim ze nebudu mit chut platit nejaky mmo. Uz druhy me trochu zklamalo *9*
  • Skusil som, nebavilo ma to, zmazal som. Nic v zlom ale je tam viac tabuliek ako akcie a clovek bez 30" monitora si to moc neuzije
    • "viac tabuliek ako rozumu" upravil sem to pro tebe *3*
    • Velmi konstruktivní komentář.
    • Čo sa týka pomeru akcia-tabuľka, značne sa mýliš. Chce to len čas, chuť a v neposlednom rade človeka, ktorý ti vysvetlí základné princípy a mechanizmy. Po 5 dňoch hrania som si to zaplatil, skvelé je, že trial dni sa Vám po zaplatení započítajú do plateného herného času.
  • Jenom zapomněli říct, že "Strávíte půl roku skillováním než si budete moci zalítat s něčím, alespoň trochu solidním."
    • Ano, protože Hurricane je těžce nesolidní, že?
    • EVE me docela zajima, freelancer byl pecka a tohle nebude jiny. Ale nesnasim grind, takzetak. *15*
      • Ale jedno vim jiste. EVE neni Frellancer,EVE neni Elite. Pokud to cekas budes nutne zklamany. EVE je EVE.
      • Never vsemu co kdo napise. V EVE musite vedet co chces delat. Pokud skilujes vsehno,tak i za rok hrani muzes byt naprosta nula. A je jedno v jakem oboru. V EVE probiha skilovani v realnem case(a bezi i kdyz mas hru vypnutou),a zadny grind tam neni. Muzes byt treba tezarem a v asteroidech tezit rudu. A na to nepotrebujes mesice treniku. Jde to delat hned. Samozrejme na nejlepsi tezarskou lod dosahnes az priblizne za 2 mesice skilovani,ale v podstate je jedno jestli ty dva mesice budes sedet nekde v beltu a tezit,nebo jestli se lognes jen na prehozeni skillu.
        • Jsou fora nejake ceske komunity? Docela bych si o tom neco precetl.
          • No a od čeho myslíš že jsou ty nové stránky eveonline.com?
      • grind to neni (nemusi bejt) ,vtip je v tom ze opravdu potrebujes mesice realnyho casu na trening skilu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit