Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CCP si sve fanousky hycka,jako maloktere studio.
    A EVE je jedna z nejoriginalnejsich MMORPG. Navic je to snad jedine MMO,kde se grafika neustale vyviji (vylepsuje)a vypada naprosto skvele i v konkurenci s dnesnimi ''offline'' hrami.
    EVE je vyborna hardcore hra.
    Ale jinak jsou CCP neskutecne slibotechny.... *13*
    • Jakožto HC hráč dávám palec nahoru. Co se týče té slibotechny, tak je potřeba si uvědomit, že nemají zdaleka takovou hráčskou základnu a ani takové množství zázemí a ani takový kapitál jako Blizzard. Proto je třeba to brát z rezervou. Kdyby tomu tak bylo,...
      • O kapitalu to neni. Jeden priklad za vsechny(asi ten nejkriklavejsi z posledni doby). Incarna(chces-li tak Walking in Station) byla slibovana 5(nebo 6?) let a neustale odsouvana. Kdyz v lete s velkou pompou oznamili vydani,ceho jsme se dockali? Jedne kapitanske kajuty a pekneho character creatoru. A taky pokusu o mikrotransakcni obchod. Ale o tom nikdy nemela Incarna byt!! A co mame po dalsim pul roce? 3 kapitanske kajuty a Incarna opet v nedohlednu. Nebudeme se doufam hadat o tom,jestli Incarna do EVE patri nebo ne,o to ted nejde. A neni to ani tim,ze si cast hracu vykricela ''vesmirny obsah''. Kdyby totiz CCP neco v rukou skutecne melo,nedbali by na zadne protesty a vydali by to. Ale oni nic nemaji. Opet.
        I kdyz me udalosti z posledniho cca pul roku nastvaly hodne,nemusim jen nadavat. CCP patri k dobru treba fakt,ze veskere datadisky jsou zdarma(a ze jich uz je),nebo jiz zminovane neustale vylepsovani grafiky. 8 let stara hra vypada lepe nez vetsina dnesnich novinek. To se jen tak nevidi.
        • S tím kapitálem máš pravdu, když se podívám na WoW, tak ten kapitál nevidím, možná manažeři, kteří nasedají do svých soukromých Aston Martinů. Ale myslím, že problém je v tom, že ten engine prostě nebyl primárně vyvýjen pro interiéry. Naví jsem viděl několik videí z Incarny, dřive Wolking in station a je tam prostě vidět to, že dát tomu ten správný styl a vůbec dojít k tomu, že to vypadá tak, jak to vypadá, dalo obrovskou práci a vlastně ani nikdo neví co od toho čekat a jak to posunout dále. Nápadů je jistě mnoho i z řad fanoušků, ale technologicky to zvádnou musí být obrovská dřina. A CPP prostě takové možnosti si myslím nemají, aby se to vyvýjelo tak rychle, jak se očekává. A události, které se udály v poslední době uniklou zprávou o tom, že se má EVE stát dojnou krávou, jsou sice smutné. Ale jak jsi už psal, tak z trůnu nejoriginálnější a nejkomplexnější hry EVE hned tak něco nesesadí.
        • Vidim ze mi z meho prispevku zcela zmizela pointa *1*
          Chtel jsem jen na Incarne ukazat jak to chodi-kdyz vi,ze nic v ruce nemaji,proc to tedy vydavaji a nazyvaji to necim,cim to vubec neni. Je jen logicke ze to hrace nastve. A ty,kteri po Incarne nikdy netouzili,pro ty je to olej do ohne...
      • No oni ale velkou část těch slibů přeci plní... časem.
  • EVE jsem zkoušel trial, je to super hra se skvělou atmosférou, ale bohužel je to žrout času a každý měsíc peněz...
    • EVE se da platit herni menou. Po asi 3 mesicich hrani by to nemel byt problem pro kazdeho aktivniho hrace.
      • Já si třeba na PLEX nevydělám ani po dvou letech.
  • na konci clanku je nejaky zbytek z jineho zdroje
  • zvazuju to chtel sme nekam do ciziny tak bych vyjel smer Island
  • ahoj,

udelal jsme vsechny ty tutorialy..ale nejak nevim co dal...je tam nejake tankovani? jako v jinych MMO hrach? nedokazu si moc predtavit..diky za odpoved
    • Najit si korporaci a zabývat se PvP, PvE, obchodem, těžbou, výrobou nebo .. už nevím, já se starám jen o svoje ^^
  • V současné době buším EVE na trialu, takže spíš do hry jen nahlížím, ale je vidět, že se tomu konstantně věnují. Jejich hráčský support pro "newbies" je fenomenální (To že by mě jen tak ze srandy oslovil GM a pobavil se se mnou, to se mi stalo jen na soukromém free serveru wowka).
    Všeobecně jiný úhel pohledu na MMO je osvěžující (dlouho jsem se této hře vyhýbal...a pro úsporu času jsem dělal asi dobře *1* )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit