Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CyberAngel

Můžu doporučit loňský Chorus. Ten se podle mě povedl ještě o trochu víc.

• pichpe

Jojo. Vím že s mody šlape dobře. Hraju ho pravidelně. Ale u PC pracuju celý den a večer go okupuje žena a děti. Takže pořád doufám v něco na Switch, kde jsem zkoušel kde co, ale ani Everspace 1 a ani Rebel Galaxy mě plně nepřevědčily. Tak pořád čekám.

• Stephano

Je spousta fajn vesmírných simulátorů. Lukáš Grygar o tom mluví i v jednom díle Questu. Naštěstí jde Freelancer krásně stáhnout přes Myabadonware a na modifikacích se stále pracuje. :)

• pichpe

A existije vůbec nějaký současný náhradník Freelancera? 🤷🏼‍♂️

• twicer

Má to takovou oldschoolovou hratelnost co si na nic nehraje, vše ti postupně servíruje a mechanicky rozkvétá v pravidelných intervalech. 

Je to zajímavý mix frenetických bojů a průzkumu oblastí s jednodušímy puzzly. 

V každé lokaci si slušně zabojuješ a když máš chuť, můžeš se zdržet a posbírat další vybavení, vizuální díly nebo barvičky pro svou loď.

Po delší době ztrávené v early access je i znát, že je to opravdu vyleštěný produkt a myslelo se na každou drobnost a pitomost, vše co tě napadne že by se ti hodilo, tam i najdeš. 

Všechny hodnoty a dodatečné informace o fungování mechanik jsou dohledatelné přímo ve hře. 

Jeden malý příklad za všechny je soupis posledních dialogů které proběhli, přímo v menu hry, takže se ti nestane že bys minul nějaké informace nebo příbeh, jen protože si právě musel odrážet 5 nepřátelských lodí, nebo si to nechtěně nějakou akcí přeskočil. No a když ti jsou podobné věci naopak zcela ukradené, prostě si klávesou celou tuto tabulku dialogů skryješ a máš klid a čisté main menu.

• erasser

To je přece úplně jiný druh hry, podobný mají jen vizuál.

• Peca

Mám v tom víc jak 50 hodin, za mě extrémně povedené a doporučuji. Roguelike jednička mně moc nebavila, tady naopak loot, vylepšování a sbírání legendárek je ta pravá šťáva. 

Už se těším na datadisk :-)

• Jaké to je ve srovnání s rebel galaxy? Víte někdo?

• Stephano

Jedničku jsem si koupil po EA dvojky. Není to Freelancer, ale zábava to je. Teď je takových simulátorů hodně. Ten obrovský svě si přímo říká o modifikace. Příběh si tvoří sám hráč, nicméně když si vzpomenu na náhodné eventy v FTL, nebyl  bych proti. K Elite se musím někdy vrátit. Vesmír je skutečně zahadné místo. :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit