Přejít na výpis diskuzí
Evil Geniuses vyhrálii turnaj The International v DotA 2 a odnesli si domů 6,6 milionů dolarů
10.8.2015 | Adam Homola
33 příspěvků
-
jeden z kanady, jinak všichni z USA
-
Prošvihnul jsem finálové zápasy, možná se na ně kouknu ze záznamu... Ale viděl jsem nějaké tomu předcházející zápasy CDEC a teda nijak zvlášť mě jejich hra neoslovila, příliš se nedivím, že nedosáhli mety nejvyšší...
-
CG EG jeste ze to nevyhrali nejaky cikani :D
-
Kua, já včera rozdíval první dva finálové zápasy *16* . ....Co třeba titulek ..."Dota 2 International zná svého vítěze, který si odveze 6,6". .... a zbytek ve článku ...kua *16*
-
Sice mají mezi sebou nějaky hráče z asie, ale přeji to hlavně fearovi :)
-
usa! usa! usa!
-
nechapu proc resis rasu, kdyz se bavime o cinanech...ty budes asi rasista co ?
-
Z našeho pohledu se zdají všichni stejní, obecně vzhledově nejsou tak rozmanitá odnož Sapiens.
EDIT: Rasisti a pokrytci minuskují, tohle je prostě fakt, nejsou tak rozmanitý prostě. -
shledávám úžasné jak na tyhle rasistický paka člověk narazí už i u her
jen tak mimochodem CDEC je známý tím že jejich carry hráč na rozdíl od všech ostatních hraje velmi agresivně, dokonce se i jmenuje Agressif
ale dokážu pochopit že pro nějakýho zaprděnýho čecháčka je i takové jméno moc těžké, kéž by se jmenoval třeba honzík žejo -
přesně, čínské týmy jsou obecně nesympatické, mají k uzoufání nudny styl hry a jejich jména bych si nezapamatoval, ani kdybys mě natahoval na skřipec, přijdou mi jeden jako druhý *1*
-
Jo protože je strašně podstatný jaký národnosti ten tým je a to jak hrají je už vedlejší...
-
velké gratulace, finále 100x zábavejší než loni, kdy hrála Čína vs Čína, to byla hrozná nuda a ani nebylo komu fandit.. a EG je sundali dost jednoznačně, EG curse finally broken! *1*
-
CG EG jeste ze to nevyhrali nejaky cinani :D