Přejít na výpis diskuzí
Evoluce a mutace StarCraft II: Heart of the Swarm
22.1.2013 | Adam Homola
34 příspěvků
-
Musim konstatovat po precitani roznych for atd., ze hracis a menia na psychopatov. CElkom vazne co sa na mnohych forach pise to je neskutocne.
-
Tak na to se těším jak malej. Doufám, že v týhle "epizodě" bude víc CGI filmečků...kdyby byly podobný třeba tomuhle, nic bych se nezlobil *7*
-
Preco obraok na uvodnej stranke vyzera ako Shodan z SS2?? Akurat ma fialovejsi odtien :-) . Co by som ja dal za System Shock 3......
-
-
Zrovna sem jdu s tím samým, ono taky ve mně vždycky hrkne když někde vidím shodan relative obrázek :)
-
-
Když vidím nějakou hru od bližradu tak jen kroutím hlavou kam se ten herní průmysl řítí. Snad si na ně posvítí ministerstvo dobrého vkusu
-
doufám že ve Starcraftu II heart of swarm nebude Leviathan létat pozpátku .další vtípky na tohle téma bych nepřežil *15*
-
Kaslat na SC i na Diablo (jako na hry),ale kdyby v tehle kvalite delali celovecerni filmy,tak na to klidne jdu :-).
-
-
Je to škoda, ale filmu se nejspíš nedočkáme. Takovýhle 3 minuty dlouhý video jim zabere cca 6 měsíců práce a stojí přes 100 milionů $.
-
-
Poslední Shrek stál 165 miliónů. To máme CGI celovečerák v 3D, s IMAX rozlišením, s A-čkovým hereckým obsazením a ve chvíli, kdy se předem očekává úspěch a požadavky na honoráře tomu odpovídají...
-
-
jasne, ale shrek je defakto v komiksovem prostredi. Mit celovecerak na urovni detailu z tohohle videa by bylo rozhodne drazsi.
-
-
OK - Beowulf 150M, Polární expres 165M - to už je styl grafiky, která se tomu Blizzardímu docela podobá... výpočetní výkon je dneska levný a počet polygonů nehraje zas takovou roli... pokud je model dobře naanimovaný, tak na detailech může pracovat i relativně nezkušený a málo placený grafik...
-
-
-
Takze pokud dobre pocitam, tak celovecerni film by jim zabral 20 let prace a stal by 4 miliardy dolaru.
-
-
Avatar stál téměř miliardu $ a to byl CGI tak ze dvou třetin. V takovýhle kvalitě je to prostě drahý jako blázen.
http://www.pcgamer.com/2010/07/19/starcraft-ii-breaks-the-bank/ -
-
Nestačilo ti, že jsi napsal jednu blbost, napsal jsi teď ještě větší. Cena Avatara byla 237 miliónů dollarů (celkové náklady (marketing atd.) jsou cca 480 miliónů dollarů. Snadno dohledatelné informace. Takže buď se nauč dobře lhát nebo používat Google. Zdá se, že neumíš ani jedno.
-
-
-
100 milionu dollaru takove video? A zblaznil jsi se ted nebo minuly tyden? Vsechny try dily Pana Prstenu staly 100 milionu dollaru:-D
-
-
Naprostý souhlas! Vzít videa, udělat film a fakt si na tom smlsnu. Uklikat se k smrti ve SC nebo Diablu ale nechci...
-
-
No jestli klikáš v Sc jako blázen, tak je to tvůj problém;)
-
-
Když strategie, tak Europa Universalis, Crusader Kings nebo HoI, kde se můžu vyblbnout na hodiny a hodiny. Nejsem fanoušek strategií Duna typu, z toho jsem vyrostl po Tiberian Sun...
-
-
Zase si nehrej na velikeho kluka, co pohrda hraci klasickych RTS,protoze to tak vyzniva;-)
-
-
veskoslav: Nevim proč se do něj navážíš. Vzhledem k tomu, co vyjmenoval za své oblíbené tituly, mu sc2 prostě nemá co nabídnout. Možná že je SC ve stejném žánru ale sám jistě uznáš, že hra typu europa universalis má uplně jiné přednosti, hratelnost a zaměření než SC. A zcela logicky pak neznamená, že považuješ-li EU za excelentní titul, musí se ti líbit i SC. A fakt, že u starcraftu musíš používat možek už to asi nezachrání.. možek musim používat i u matematiky a přesto jí nepovažuju za stejně dobrou jako EU :D
-
Ty jsi asi hodně RTS za posledních 14 let nehrál, že?.......Zrovna u Sc II musíš používat i mozek.
-
Ale to vse SC2 ma a muzes si hru ulozit kdy chces a MP klidne muzes ignorovat i tak toho nabizi SC2 vic nez dost
-
Nevsouvej mi něco co jsem neřekl... MĚ to přestalo bavit, protože nemám rád čístý online gaming, ani na něj nemám čas a raději se odreaguju u něčeho u čeho se můžu vyřádit ve víc věcech než přejíždění nepřátel haldou brouků a dá se snadno ukládat hra a překládat na dobu kdy mám čas, toť vše.
-
-
-
-
-
-
fantazirujete moc, ja bych chtel videt opetovny gzestup protosu, kteri jsou po SC (datadisku) v troskach. Jinak ale asi nikdo jiny, nez blizzard me nikdy tak nezaujal ve vypraveni pribehu, i kdyz stale vede Warcraft 3 pred Starcraftem... kvalitou jsou jako knizky
-
Příchod Xel'Naga bych viděl už ke konci Hear of the Swarm a s nimi nějaký masivní průѕer.
To je totiž mnohem větší lákadlo, než aby na konci byl mrtvý Mengsk a někde v budoucnu totálně neznámá dějová linie. -
-
Já myslím, že do hry ješte vstoupí Dr. Emil Narud z mise The Moebius Factor - jde o velmi záhadnou postavu, jejíž příjmení pozpátku vede k jednomu z největších záporáků původního SC, resp. Brood War ;)
-
-
samir duran ? no šak ten děla pro ty xel nagi ne ? co si pamatuju tak zradil terrany a byl jako že z kerigan ale pak tam byla jedna bonusová mise kde si obevil nejake naznaky
-
-
Moje osobní teorie je pokořený Arcuturs na konci HotS a nějaký konflikt s Xel'Naga na konci LotV. A roli budoucího záporáka by nemusel převzít Valerian, který bude pendlovat tak někde mezi a s Raynorem teď spolupracuje, ale Tychus...
-
-
A co když Rainor Tychuse na konci WoL zastřelil? *1*
-
-
Mam pocit, ze pred nejakou dobou byl rozhovor s daberem Tychuse a v nem se zminil, ze Tychus je mrtvy. Mozna si to ale jen vytvorila moje chora mysl, takze kdyby mel nekdo cas, muze se po tom podivat :)
-
A co když ne? :)
Už úplně vidím ten filmeček jak se k jeho tělu plazí nějaká chapadla, někam ho odtáhnou a po vzoru Kerrigan z něj udělají nějakého zergského šmejda. Třeba už moc fantazíruju, ale představit bych si to dokázal a popravdě bych se tomu ani moc nedivil. -
-
Uvidíme za chvíli. Více mě bude štvát, jestli sestřelí Hyperion *1* Protože jestli dokáží sundat něco jako je Hyberion, tak myslím, že to koloniílní a konfederační jednotky můžou zabalit rovnou. UED (United Earth Directorate) jsou zatím jediní, co dokázali dobýt Char, přece jenom jejich zákopy jsou využívané i v Sc II.
-
-
Tak Hyperion má už vylepšené štíty a je to kombinace toho nejlepšího od Terranů. A Norad II si za to mohl sám, nechal se sestřelit tak debilně:-D Ale je pravda, že taková armádka Muta sundá z oblohy battlecruiser raz dva.
Tak vem si, jak to UED natřelo Zergům na celé čáře. Ale je pravda, že to není konfederace a že měli docela jinou taktiku. -
Nic proti, ale ve střetu s Zergy bitevní křížnící i nejtěžších tříd padaly jako jablka ze stromu... viz Norad II. Vlajková loď Konfederace apod... zergové dokáži sestřelit i masivní a vyspělé mateřské lodě protossu. Tozn nějaká primitivní technologie od lidí? *1* asi víš kam mířím *3*
Upřímně já se vůbec divím že lidi dokáži zergum vůbec vzdorovat
-
-
-
-
-