Přejít na výpis diskuzí
Evolve ukazuje, že i mód pro jednoho hráče může být zábavný a plný adrenalinu
2.2.2015 | Aleš Smutný
8 příspěvků
-
Nechapem tieto online hovadiny ako niekoho mozu bavit sak je to stale dokola to iste vyprcat sa neakou zuzu kuuul zbranou na divoke priserou smrdia e prasiatko co poletuje vo vetre a taha za sebou cereva
-
Sice pozdě, ale pokud má někdo zájem o kvalitnější source navíc v 60fps, tak zde https://www.youtube.com/watch?v=4p-rnMXeEcM&ab_channel=GamesHQMedia
-
O hru jsem se dlouho dost zajímal. Bohužel musím konstatovat, že je ve svém základu naprosto špatně koncepčně udělaná a bude velkým propadákem. Když chci hrát za příšeru, nechci propadat do nutnosti zabíjet jiné příšery, aby má příšera byla silnější. Nechci mít nic společného s mobama - chci zabíjet lovce a nic jiného. Je to velká škoda.
-
-
Mimochodem trochu tomuhle podobný je Nosgoth - upíři vs. lovci. Přestože je tam ještě řada problémů, vypadá Nosgoth daleko lépe a je celkem zábavný - a dá se hrát zcela zdarma (viz Steam).
-
-
Nosgoth špatný není no ale to je trochu rozdíl. Navíc to je 4v4 tady 4v1... to trochu o nečem jiném.
Problémů třeba matchmaking? to se snad už nějak vyřešilo ne (dlouho jsem nehrál)
Pokud by to bylo podobně. Jako Nosgoth zas tak né moc zábavné že bych to hrál několik hodin. Atp tak pak by to za koupi nestálo vůbec.
Podle některých dalšíxch ohlasů je hra vyvážená a monstrum bude asi vždycky mít nějaký hendikep no. Hráči např určitě nebudou silnější.
-
-
-
ina hovadina
-
2015: This game can be played COMPLETELY OFFLINE!
woohoooo nekeceeeej -
Po dlouhé době hra co na mě působí dojmem že si na ní dal někdo záležet a dělal jí z nadšením.
(je jasný že šlo hlavně o prachy)