Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kompost

    "Až tedy příště budeme nadávat na pay2win mechanismy v nějaké novince, můžeme si rovnou vzpomenout na důvod jejich existence: Je o ně zájem a prodávají se."
    o p2w mechaniky pan redaktor je umelo vytvoreny zaujem. stvorit hru ktoru nejde hrat/vyhrat bez platenia za zlepsovaky a potom tvrdit "pozrite ludia ich chcu, ved ich kupuju" je taka krasna vyhovorka ako zarobit na zranitelnych skupinach populacie vlastne podvodom. neviem jak u vas v cechach ale u nas sa napriklad zakonom zakazaly take tie vylety pre gerontov kde im na predvadzackach nanutili smejdy horsie jak z teleshoppingu za tazke prachy. podla logiky "ludia to chceli" mozme podobnych spekulantov zas vypustit z klece.
    nie je to v poriadku v hrach ani v realite. len tak na zamyslenie.

  • Tak kapesné se nedává dětem proto, aby jim pak dospělý říkal za co ho mají utratit. Jeho role je vysvětlit že může buď utrácet kontinuálně nebo šetřit na něco lepšího.

    • MalyZeli

      Jj, kdysi dávno mi máma dala na školu v přírodě kapesné... já za to v půlce týdne koupil na výletě kuličkovku, se spolužáky sme po sobě stříleli jak blázni, a ještě než se nám zahojily modráky a šrámy, bylo po ní. Od té doby sem si nechával všechny peníze z kapesného, narozek, Vánoc, atd, a postavil jsem si za to po nějaké době svůj první počítač. Jaké z toho vede poučení? Asi nic, jen to že sem závislý a mám doma kompůterovou sestavu za 100k ale mám odpor zaplatit za o korunu dražší rohlík. 😂👌

      • Tanatonaut

        Přehrabování špinavou rukou v regálu s rohlíkama a spekulování, jestli to za ty 3kačky opravdu stojí teda není jenom můj kink ? Tak dobrý 👍

      • nightborne

        Ale todle je normálka, žejo, taky mám rtx 4090, ale cukám se koupit zelí za 30 korun kilo =D.

        • MalyZeli

          Přesně 😂.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit