Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tanatonaut

    Přehrabování špinavou rukou v regálu s rohlíkama a spekulování, jestli to za ty 3kačky opravdu stojí teda není jenom můj kink ? Tak dobrý 👍

  • Kompost

    "Až tedy příště budeme nadávat na pay2win mechanismy v nějaké novince, můžeme si rovnou vzpomenout na důvod jejich existence: Je o ně zájem a prodávají se."
    o p2w mechaniky pan redaktor je umelo vytvoreny zaujem. stvorit hru ktoru nejde hrat/vyhrat bez platenia za zlepsovaky a potom tvrdit "pozrite ludia ich chcu, ved ich kupuju" je taka krasna vyhovorka ako zarobit na zranitelnych skupinach populacie vlastne podvodom. neviem jak u vas v cechach ale u nas sa napriklad zakonom zakazaly take tie vylety pre gerontov kde im na predvadzackach nanutili smejdy horsie jak z teleshoppingu za tazke prachy. podla logiky "ludia to chceli" mozme podobnych spekulantov zas vypustit z klece.
    nie je to v poriadku v hrach ani v realite. len tak na zamyslenie.

  • MalyZeli

    Přesně 😂.

  • nightborne

    Ale todle je normálka, žejo, taky mám rtx 4090, ale cukám se koupit zelí za 30 korun kilo =D.

  • MalyZeli

    Jj, kdysi dávno mi máma dala na školu v přírodě kapesné... já za to v půlce týdne koupil na výletě kuličkovku, se spolužáky sme po sobě stříleli jak blázni, a ještě než se nám zahojily modráky a šrámy, bylo po ní. Od té doby sem si nechával všechny peníze z kapesného, narozek, Vánoc, atd, a postavil jsem si za to po nějaké době svůj první počítač. Jaké z toho vede poučení? Asi nic, jen to že sem závislý a mám doma kompůterovou sestavu za 100k ale mám odpor zaplatit za o korunu dražší rohlík. 😂👌

  • Tak kapesné se nedává dětem proto, aby jim pak dospělý říkal za co ho mají utratit. Jeho role je vysvětlit že může buď utrácet kontinuálně nebo šetřit na něco lepšího.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit