Přejít na výpis diskuzí
Exkluzivní smlouva EA na Star Wars hry bude platit deset let
21.11.2013 | Ladislav Loukota
64 příspěvků
-
Tak bych prosil Republic Commando 2, Kotor 3, Jedi Knight 4 a ideálně vzkříšení 1313. Sice jen zbožná přání, ale představa je to pěkná.
-
-
Republic commando bylo best! Jsem rád, že nejsem jediný, komu se líbilo ...
-
Misto toho dostaneme Mickey and Minie using the Force,rozdeleno na 12 epizod. PEGI 3
Jedina nadeje je Bioware...ale po DA2 a ME3 ztracim veskerou nadeji v tohle studio. A ze by EA "prevzalo" a zaroven nezprznilo pecky Lucasarts,jako treda Jedi Knight, se mi taky nechce verit. -
A ještě bych k tomu všemu připočítal Galactic Battlegrounds 2...to byla moje srdcovka *15*
-
Tak KOTOR3 je vlastne pribeh Jedi Knight triedy v MMO SWTOR, takže si myslim že skôr zariadili tú licenciu, aby mohli čo najdlhšie držať práve SWTOR popri iných hrách (Battlefront 3 bol predsa zateasovaný na E3 či kde)
-
"Rebublic Commando"? Myslíš jako že by elitní jednotka klonů hromadně posílala droidy do křemíkového nebe pomocí high-tech bublifuků? *4*
Ale jinak s tebou naprosto souhlasím. -
-
Stane se, opraveno.
-
-
Jasně, v pohodě. Osobně mi přijde nejlákavější Republic Commando a 1313, přece jen těch Jediů už bylo dost. Líbilo by se mi zkřížit jako bounty hunter plamenomet s nějakým lightsaberem...
-
-
-
-
EA: "Luku, jsem tvůj nový otec!"
Luke: "neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!" -
-
Špatně. Tohle je velice rozšířený omyl, ale !SPOILER ALERT! Vader řekl: "No, I am your father."
-
-
spoiler?
-
-
Pouze pro ty, kterým chybí základní kulturní vzdělání...
-
-
No a ten kdo ho nema, tomu muze byt sumak. *3* *15*
-
-
-
-
-
...and here comes the day when all Jedi fall to the Dark Side.
-
Já bych rád znovuoživení Dark Forces série (Jedi knight). Remake, restart, pokračování... je mi to jedno.
-
Aspoň teď víme, že hry s SW tématikou můžem 10 let ignorovat *5*
-
"Obi-wan ti nikdy neřekl, co se stalo s LucasArts"
-
Dal bych nevím co za RPG z období mezi 3. a 4. epizodou. Otevřený svět, stovky hodin hratelnosti, možnost přidat k různým mocenským skupinám, možnost (ale šíleně složitě proveditelná, vzhledem k situaci) stát se Jedi, nebo pohůnkem vadera/císaře s rudým světelným mečem v ruce (to už by tak složitý nebylo, ale stále by to stálo desítky hodiny, než by vás přijali...).
Vím jsem fantasta, snílek a idealista. EA by tohle nikdy neudělali, ale mě tohle období fascinuje a rád bych se v něm na pár měsíců zavřel *14* . -
Držím palce, nebudu je hned posílat do ******, protože si myslím, že šanci si chlapci zaslouží. Uvidíme, jak se předvedou se Star Wars Battlefront.
-
U mňa sa naj SW hry viažu jednoznačne na LucasArts, tá éra sa pod EA určite nezopakuje.
-
-
Ano, nejlepší SW jsou spojeny s LucasArts, ale v posledních 10 letech tak akorát produkcí, protože to jinak ani nešlo - značku do her bez nich použít nemohli a představenstvo LA bylo neschopné dotáhnout své hry do konce. Lego SW, Battlefront, KoTORy, EaW - všechno díla, která byla ve své době výborná (a stále jsou to herní klenoty), ale stála za nimi hlavně externí studia. V posledních letech bylo LA ochotné dávat licenci tak akorát ubohým mobilním či jinak degenerovaným hrám. Ač lituji ztráty SW1313, pro značku jako takovou bylo zrušení LA vysvobozením a šance posunout se dál.
-
-
Zruseni Star wars 1313 bylo velmi smutne, ta hra vypadala tak nadejne *9* . Sanci bych jim i dal kdyz nebudou stavet jen na lety proverenych hrach a pretvorovat do kriplovin dle sveho uvazeni. *4*
-
-
Dej jim šanci.
-
-
tzn min na 10let pohrbeno ... protoze to co vyda EA je sh…it vedle sh…itu.
-
-
Vyjímkou budíž SWTOR, ale to vlastně udělalo Bioware..ups *1*
-
-
Galaxies nesahá ani po kotníky
-
-