Přejít na výpis diskuzí
Exkluzivní smlouva EA na Star Wars hry bude platit deset let
21.11.2013 | Ladislav Loukota
64 příspěvků
-
hlavne Jedi Knigh to uz je roky mrtve :))
-
"Obi-wan ti nikdy neřekl, co se stalo s LucasArts"
-
Achjo *9*
-
EA .. R.I.P. dobre star wars hry ..
-
Tak bych prosil Republic Commando 2, Kotor 3, Jedi Knight 4 a ideálně vzkříšení 1313. Sice jen zbožná přání, ale představa je to pěkná.
-
-
Republic commando bylo best! Jsem rád, že nejsem jediný, komu se líbilo ...
-
Misto toho dostaneme Mickey and Minie using the Force,rozdeleno na 12 epizod. PEGI 3
Jedina nadeje je Bioware...ale po DA2 a ME3 ztracim veskerou nadeji v tohle studio. A ze by EA "prevzalo" a zaroven nezprznilo pecky Lucasarts,jako treda Jedi Knight, se mi taky nechce verit. -
A ještě bych k tomu všemu připočítal Galactic Battlegrounds 2...to byla moje srdcovka *15*
-
Tak KOTOR3 je vlastne pribeh Jedi Knight triedy v MMO SWTOR, takže si myslim že skôr zariadili tú licenciu, aby mohli čo najdlhšie držať práve SWTOR popri iných hrách (Battlefront 3 bol predsa zateasovaný na E3 či kde)
-
"Rebublic Commando"? Myslíš jako že by elitní jednotka klonů hromadně posílala droidy do křemíkového nebe pomocí high-tech bublifuků? *4*
Ale jinak s tebou naprosto souhlasím. -
-
Stane se, opraveno.
-
-
Jasně, v pohodě. Osobně mi přijde nejlákavější Republic Commando a 1313, přece jen těch Jediů už bylo dost. Líbilo by se mi zkřížit jako bounty hunter plamenomet s nějakým lightsaberem...
-
-
-
-
Tedy dokud budou schopni vystavovat i posledni zbytky stavy, tak budou vydavat hry, pokud budou ty hry opravdu hry s velkym H a ne jen nejake promarnene nezazivne blbosti. Nemam sebemensi problem s tim souhlasit. *4*
-
no s panom bohom preskinovany bf sa blizi este s viac bugmi:D dufam ze spravia kotor 3..
-
-
i když ho vytvoří pochybuji, že bude tak dobry jako by byl od bioware :/
-
-
Fuj, to je jako rict, ze totalita tu bude dalsich 10 let, protoze komunisti dali nejvic.