Exkluzivní zážitky z Gamescomu: Super Mario Bros. Wonder bude herní událostí letošního podzimu
-
Při mém věku a synově skillu by tu páteř trhal spíš on mně :)
A abych řekl pravdu, mnohem více uspokojivější je manželce nebo synovi dát v Mario Kart 8 těsně před cílem "želvu". To jsou chvíle, které pořádně prověří pevnost partnerského stavu :D
-
Taky sem mrknul. Nikdy sem 2d Maria nekupoval, tohle bude můj první. Bude to jedno velký hřiště a na hrací bude, jak moc se bude chtít vyblbnout.
Nintendo umí. Čistocista radost z toho jenom prýští.
Je na co se těšit. Život je zase krásnej. 😄
-
😃😂
Děkuji za tip. Mám na Switchi MK X (nebo jak se ten poslední díl jmenoval) a moc jsem tomu nedal..
Doby kdy jsem hltal (tehdy) nový MK1-3 jsou asi pryč.. Krom Phantasmagorie si snad nevybavuji brutálnější a nechutnější hru.
Dcerka je na vytrhávání páteře malá a manželka (ač trochu pařanka), to přehnané násilí neumí vzít nevážně..
-
Pritom MK1 je za dverma, na Maria se vykaslete. Neni nad to vytrhnout potomkovi pater nebo manzelku poflusat kyselinou.
-
Díky za dojmy.
Vkus mám napříč žánry i platformami, ale už teď vím, že jen Nintendo a "nový Mario" opět dokáže zabavit mě, moji ženu a dítě najednou..