Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Update: je to hrozny, fakt hrozny. Nuda a nuda a nuda. Porad to same dokola. To co bylo zabava vesnowrunneru tak tady neni a nahrazeno debilnima mechanikama. Ta hra je za mne 3/10 a to jen z nostalgie kuli mudrunneru a trochu snowrunneru. Kdohral predchozi tak at se tomuhle radeji vyhne. Velke zklamani!

  • CerVus

    No.. mě ta hra po nějakých 2h teda příjde jako ořezaná verze snowrunneru. Snad úplně ve všem. Uprava aut, interface i ty herní mechaniky mi příjdou méně zábavné.

  • - recyklovany vozovy park je pochopitelny, novy kary a skiny(modverze) budou urcite v DLC baliccich...

    pripadne 1 - 2 novy kousky v ramci DLC Sezon jako v Snowrunneru... sezona za 7e, jedno auto za 4e

    - zakladny (aka garaze) na mapach vetsinou jsou, ale casto je potreba je odemknout pribehovou misi, aby clovek nerozehral vse a vsude ale v jistem poradi

    - jizdni model je zvlastne prehnanej, nakladak s nahonem jen vzadu se jen-tak-tak hne z mista. Doufam ze lepsi scouty si clovek nevyjezdi ke konci zakladni hry



  • Technicky stav hry je tragedie. Jeste vetsi nez u snowrunneru.

  • Vention

    Nahráno asi 5-6 hodin a dal bych tomu tak 5/10. Mapy mi nesedí, grafika je na dnešní dobu průměrná. Co je ale nejduležitější, je fyzikální model samozřejmě a ten mi nepřijde dobrý. Hlavně u menších aut máte pocit spíše "auta na ovládání" kdy poskakuje, jak kdyby bylo z plastu. Nemám vůbec pocit sjíždění a nějaké nutnosti zkoumat terén po metru. Nebaví mě to a těšil jsem se na to. Dám tomu pár updatů a uvidím, kam se to dostane. Vzhledem ke zkušenostem tvůrců a defakto použitém enginu a vším, je to zklamání... 5/10 ...za tu cenu to nechte být.

    • sugyn

      Tak to dopada kdyz vykopnes tvurce a vizionare ty hry. Stane se z toho korporatni nuda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit