-
Hrál jsem sice kdysi pouze LFS ale tam ten rozdíl oproti AAA hře byl značný například ve fyzice a to jak vypadali havárie.V LFS se často stalo,že po nárazu jsem nelogicky vyletěl a roztočil se jako kolotoč.Navíc to auto pak vydalo dost divně.
Tohle je v AAA hrách když to udělají věrně o dost lepší a určitě to také lidí přitahuje,protože to pak dobře vypadá.
Možnosti nastavení a další vychytávky bylo samozřejmě lepší v LFS.Jen mně vadilo když to má být simulátor (LFS a to co píšeš) proč tam ta fyzika a demolic není sakra lepší.Jestli je tak se omlouvám dlouho jsem to nehrál. -
Nejspíš v Česku není tolik fanoušků kteří zároveň hrají hry. A přecejenom Němců i Italů je víc, a obě země mají své vlastní závody F1 (obě dokonce měly dva za sezónu)
-
V zásadě souhlas s recenzí.
1) Ano, ovládání je výrazně jednodušší. Nechtěné výlety mimo trať jsou mnohem vzácnější.
2) Počítačem řízení soupeři jsou opravdu bázliví. Není větší problém za sebou v pomalém voze držet výrazně rychlejší soupeře. Stejně tak jednoduché je kohokoliv předjet na brzdách.
3) Start s KERSem a s bohatou směsí paliva je opravdu minimálně 5 míst po první zatáčce k dobru. Plus dalších pár míst v zatáčce další. (Je to trochu problém ve výzvě proti Alonsovi, kdy jej lze s trochou štěstí předjet v Monze ze sedmého místa už v první zatáčce, což to paradoxně zkomplikuje, neboť se celý závod musíte bránit předjetí pomocí DRS.)
4) Pořád hra vypadá jako by si něco cíleně šetřila do budoucna.
5) Pro začínající s manuálním řazením je k disposici nová volba ukazování doporučeného rychlostního stupně.
6) Hra obsahuje docela zajímavé dva nové herní mody.
7) Při neregulérním předjetí je možné se vrácením místa do určité doby vyhnout penalizaci. (Jen pro zajímavost, nerespektuje to skutečná pravidla F1, že po vrácení místa je třeba za soupeřem projet další zatáčku před novým pokusem o předjetí.)
8) Režim poškození je opět dost benevolentní i na nejreálnější nastavení. Snad bych řekl i více tolerantní než dříve. Díky snazší ovladatelnosti vozů je jejich poškození skoro uměním. -
Demo jsem zkusil a v pondělí jdu koupit. Recenze výstižná až na ty bláboly o angličanech a neekonomickém titulu aj. To platí možná u nás v ČR,protože jsme jiní. 2011 jsem koupil a po třech měsících jsem narazil na onlinu na 5 hráčů z ČR, němců a italů naopak hafo. Se nedivím, že k nám jde vždycky všechno až jako k posledním, hlavně co se týče PC her a filmů.
-
pardon, špatný vlákno
-
ona žádná dobrá rally nevyšla už spoustu let a doufam si tvrditm že ještě dlouho nevyjde
-
Hm, tak ve verdiktu zaznely docela odvazna tvrzeni. Je to opravdu lepsi simulator formuli, nez iRacing nebo rFactor 2 (byt nevlastni oficialni F1 licenci)?
-
Možná by hra zasluhovala 9/10. Jízdní model je asi nejsilnější stránkou hry, dále opotřebování pneu, boxy a famózní replaye. Škoda jen, že při záznamu nedoprovází pohyb hlavy jezdce řízení auta tak jak to vidíme v TV XD Je škoda, že není možné ve hře přehrávat soundtrack ale kdo má hru na PC postačí OST a mediaplyer :-)
PS. Na titulní straně by měl být Alonso a č.5. -
Uvidime, jak DiRT 4, kdyz derby apod. odsunuli do Showdown (snad) :)..
-
Jo tocu bych bral taky si ještě pamatují jak jsem jí hrál pořád dokola na PS1 byla to pecka a myslím si že mnoho lidí by ocenili tenhle styl hry jelikož podobné jako byla Toca se prakticky nedělaj a je to škoda dle mě by se to uchytilo víc než stále trapnější díly NFS, Gridu apod...
-
Jen je škoda že je nenapadlo do toho hodit i kousek manageru... Co se týče vytvoření vlastního teamu správu peněz apod... Bylo by to zábavnější takhle to je prakticky pořád to samé až na vylepšení jízdních vlastností a sice i dobré vylepšení počasí... Třeba se ve 13 dočkám trochu toho manageru jelikož by to byla pak větší sranda :)
-
Hej, škoda, že žiadna dobrá rally hra nevychádza tento rok, ani nič nie je ohlásené na budúci rok...
-
codemasters by mohli spraviť nejaké pokračovanie toca race driver , lebo mi pripadá že ten grid 2 bude taká arkádová hovadina preplácaná všelijakými efektami a nezmyslami a ešte k tomu všetkému nebude mať kokpit kameru a táto ďalšia F1 je stále taká istá nuda ako tie predošlé diely... :(
-
Pěkné i když já raději rally.Jezdit dokola 50 kol na okruhu to je pro mně nuda.