-
Zdravím, nevíte někdo proč mi nefunguje force feedback v F1 2012, kldyž vše mám aktivováno i nastaveno? Mám volant Logitech driving force GT.
-
"F1 2012 je nejlepší formulový simulátor, jaký si dnes můžete koupit, a to nikoliv proto, že žádný jiný už neexistuje."
Kdyby to byla recenze XBOXové verze, tak by se to možná dalo pochopit, ale označit F1 2012 za simulátor je urážka her jako jsou RBR, LFS nebo cokoliv od SimBinu. -
-
Je mi jasné, že to slovo "formulový" simulátor se strašně jednoduše přehlídne..
-
-
No jo, ale i kdyz diskvalifikujeme RBR, LFS nebo cokoliv od SimBinu... porad tu jsou SIMULATORY jako rFactor, F1 Challenge a Grand Prix 4. Namatkou. Fakt jsou formulky od Codemasters lepsi SIMULATOR, ten nejlepsi na trhu? Nemyslim si.
F1 2010 se zdala celkem fajn, na rozjezd a jako prvni pokus. Dalsi dily to ale nikam zvlast neposunuly, tim spis k SIMULATORU. Coz je docela blby, zvlast kdyz si Codemasters mysli, a dokonce o sve hre mluvi, jako o SIMULATORU. -
-
Takhle - naprosto souhlasím, do dneška se skoro co dva měsíce vracím k F1 Challenge 99/02 a ani jedny z posledních F1ček od Codies mě ničím nezaujaly (kromě toho, že je vidět jak od poškozeného předního křídla lítaj úlomky, no paráda...). Já jenom slovíčkařil, že stěžovat si na formulové simulátory (což bych podepsal) a pak argumentovat Richardem Burnsem nebo SimBinem (což bych někoho lisknul) je ptákovina.
-
-
-
-
Nikdy me nebavila F1 a ted jsem uz vyhral v cine a tesim se na dalsi zavod se vsim vsudy, velmi dobra hra...
-
Pripada mi,ze rocnik F1 2012 je vice arkadovejsi nez predesle rocniky.
I graficky se mi zda,ze je horsi nez minule.
Asi je to ted delano pro masy,a hlavne pro vsechny vekove skupiny.
Jsem jeste zvedavy jak bude vypadat WRC 3,aby to nedopadlo jako u F1 2012 -
Ahoj rozjede mi f1 2012 notebook HP ProBook 4530s Intel pentium 2.10 Ghz 4GB RAM grafika AMD Radeon HD 6490M
díky za odpověď -
Pěkné i když já raději rally.Jezdit dokola 50 kol na okruhu to je pro mně nuda.
-
-
Hej, škoda, že žiadna dobrá rally hra nevychádza tento rok, ani nič nie je ohlásené na budúci rok...
-
-
Zadna poradna Rally hra nevysla od vydani Richard Burns Rally. Nejsem HC zavodnik, ale Dirt lze sotva povazovat za dobrou Rally zavodni serii.
-
Uvidime, jak DiRT 4, kdyz derby apod. odsunuli do Showdown (snad) :)..
-
-
-
S..ka je to ...*13* ,jakýkoli f1 mod v rfactoru co jsem zkoušel je mnohem lepší než todle,vyhozené peníze...jediné co je hezké tak grafika za deště.Fyzika mě přijde arkádová vůbec nemáte auto pod kontrolou ,dobré tak pro hráče na klávesnici max gamepadu.Při spuštění padá hra stále do okna ,nebaví mě pořád mačkat alt+enter.Po pár hodinách hraní se mi stalo že se najednou smazal profil (veškerý nahraný čas pryč),u multiplayeru mi vadí že není normální chat,pouze voice pořád tam akorát někdo žvaní nebo chrchlá,takže nezbyde než to vypnout... *7* ,zkrátka ,pro mě nedotažený konzolový brak s kterým je víc trápení než zábavy ,měl jsem dát rovnou 2-3 x tolik za Rfactor2 a udělal bych mnohem líp *16*
-
nevíte prosím někdo jak se da prohlídnout dokončený závod
-
Možná by hra zasluhovala 9/10. Jízdní model je asi nejsilnější stránkou hry, dále opotřebování pneu, boxy a famózní replaye. Škoda jen, že při záznamu nedoprovází pohyb hlavy jezdce řízení auta tak jak to vidíme v TV XD Je škoda, že není možné ve hře přehrávat soundtrack ale kdo má hru na PC postačí OST a mediaplyer :-)
PS. Na titulní straně by měl být Alonso a č.5. -
pu update mi to oddrbalo vsetky save KOKO..nn