Přejít na výpis diskuzí
F1 2012 vás postaví na start v závodu proti mistrům
6.8.2012 | Aleš Smutný
42 příspěvků
-
jiste tak budem treba srovnavat prumernou vysku lidi nebo vek doziti pred 100 lety a treba ted :) vzdyt clovek jako clovek, evoluce je pro tebe asi cizi slovo co :)
-
tak si vem jednodusse slabsi auto :) s autem jako lotus, ktere nema KERS a je po malejsi proti RedBullu, Ferrari a spol tak o 2-4s na kolo bys tezko porad vyhraval na nejlehci obtiznost natoz na nejtezsi :) jestli hrajes za nejakeho toho Vettela tak to je pak opravdu vyzva :D:D:D
-
Zkus zapnout asistenta brždění a hlavně vypnout ukazatel ideální stopy. Obtížnost samozřejmě na nejlepší :)
-
Co třeba Project CARS? To dává trochu naděje ja pěknou jízdu.
-
To už bohužel nebylo kam. *2*
Ono když se dostanete na první místo, tak jsou počítačem řízení protivníci značně bezzubí se před Vás dostat, takže není ani potřeba být moc rychlý, spíš držet defensivní stopu. -
Já zase chci pokračování Baja: Edge of Control, ale na PC.
Jinak výborný offroad je stařičký 1nsane, je na to spousta modů. Z těch novějších je celkem dobrý Full Drive 3. Nebo si zkus zajezdit v Outteře. -
Nevím, proč máš ty mínuska, já s tebou naprosto souhlasím. Všichni jezdci, které jsi vyjmenoval jsou opravdové legendy, ne ti co jsou zmíněni v článku.
http://www.youtube.com/watch?v=z6HixXpf9Ns
http://www.youtube.com/watch?v=Dc2mzOFR_dg&list=FLfpkTImkh7QuyB8FJcdwn3A&index=30&feature=plpp_video -
Ano, je nesrovnatelné srovnávat člověka s člověkem.
-
a nebo treba staci zvednout obtiznost :)
-
jn a kdyby Bolt bezel s nejakym mistrem sveta z 50. let tak by uz byl po obede nez by jeho souper dobehl do pulky aneb srovnavas nesrovnatelne
-
A co treba takovej Screamer 4x4 a nebo arkadovej Evolution 4v4 2 nebo kdyz uz tak Mercedes Benz truck racing.....
-
Skvělá zpráva.
Něco takového mi v předešlých ročnících chybělo. Když hru člověk trochu dostal do ruky, tak se z toho stávalo jen dlouhé (ne moc záživné) kroužení na prvním místě. A aby si hráč užil trochu soubojů a předjíždění, paradoxně ho to nutilo k vypouštění kvalifikace nebo třeba k zbytečným zastávkám v boxech, aby se dostal do provozu.
Mohla by to být cesta, jak udělat SP zábavnější. -
Srovnání konce ’91, celé ’92 s ’93 a začátek ’94 Vám ke srovnání nestačilo?
-
Škoda, že nikdy neuvidíme srovnání Senny a Schumachera... mě by taky zajímalo, jak by si vedl, tím nesnižuju jeho kvality, podle mě je to špičkový jezdec, ale přeci jen cca 800HP se špičkovou elektronikou a cca 1200HP s manuálem a maximálně ABS je opravdu brutální rozdíl :)
-
Zlatý Carmageddon :) Jinak pokud přidáš plyn a vybouřeš se, tak to neznamená, že je špatná hra, ale že jsi hodně špatný řidič a když to nezvládneš na počítači, tak doufám, že si nikdy neuděláš řidičák ani v realu... bez urážky.
-
Nic moc. Radši se měli vykašlat na arkádu a udělat pořádný simulační průřez historií Grand Prix, aby mohli hráče opravdu konfrontovat s opravdovými mistry. To jsou například Caracciola, Nuvolari, Fangio, Moss, Clark, Hill, Rindt, Lauda, Gilles Villeneuve, Prost, Senna. To jsou páni závodníci, Schumacher je (spíš byl) jenom pilot, a ostatní v článku zmínění nejsou vůbec nic. Jediné dvě věci jsou na dnešní Formuli 1 "dostatečně" obtížné: dosahovaná přetížení a obsluha elektroniky. Kdyby některý z těchto dnešních mistrů světa měl jet v plné palbě s Fangiem na Nordschleife v 50. letech, velmi rychle by si cvrnknul do kalhot.
-
Zlatý Midtown Madness!
-
snad uz udelaj neco s tim jizdnim modelem *11* neda se to hrat *12*
-
Dle mě mohli udělat v Karieře jednu důležitou změnu... A to že by šlo si vytvořit vlastní team a vlastní jezdce do něj bylo by to mnohem zábavnější kdyby ke hře přidali i ten managment... Jako správa financí teamu vlastní team atd... To by se pak mohlo tvrdit i že F1 jsou nejlepší závidní hra...Jinak Kariera moc nebaví jelikož je to furt to samé dokolečka...
-
Já bych rád pokračování Monster Truck Madness 2.
To je pořád samá rychlá auta a dobrá hra kde s jezdí v terénu..Těch je málo *10*
Navíc u té formule člověk přidá plyn a už je zabořený v ochranný bariéře,zlatý monster truck madness *15*