-
Mě by spíš zajímalo jak to s bouračkama ? Já jsem hrál naposledy 2011 a vždy mi dojeli všichni do cíle. což mě pak přestalo bavit.
-
-
Ted uz se docela stava, ze bud AI nabouraji na startu nebo maji i poruchy. Dokonce jsem v docela male rychlsti bez vetsiho rychlostniho rozdilu bouchnul do jednoho AI protivnika a uletelo mu hned zadni kolo. Kazdopadne koliduji i mezi sebou
-
-
Ahoj, chci se zeptat proč mi u treninku 3(1. den) , vždy na rovince za čárou DRS praskne pneumatika :-D a tím pádem úkol nemůžu udělat..? *10*
-
-
Musis se vratit v case zpatky, dela se to tusim tlacitkem F11, je to tzv. Flashback a hodi se to pak v zavodech, kdy ti to pomuze napravit chybu.
-
Musíte následovat pokyny po té co vám pneumatika praskne. *3*
-
-
LOL, a ja som myslel, že práve f1 2013 bude moja prvá F1 hra :D tak asi ruším objednávku :D
-
-
Ty jsi vážně kus čoboláckýho blba. Kdyby neexistovala F1 2012, tak to dostalo 9/10. TA 6tka je proto, protože nepřináší téměř nic nového, takže pokud to má být tvá první F1 hra, tak je to to nejlepší, co můžeš koupit.
-
-
ďakujem ti pekne pepo, tie invektívy si si mohol ale odpustiť, recenziu som čítal a nikde tam toto nebolo napísané, myslím, že rozumnejšie bude ak si kúpim f1 2012 a zároveň "čoboláckyho blba" urobím z teba. *5* maj sa česká hérečka ;)
-
-
Tak asi neumíš číst, protože z verdiktu by to pochopil i ten čobolácký blb...
-
-
-
-
Kdo chce kvalitní F1 hru, tak ať sáhne po rFactoru a F1 módu. Pokud se vám to bude zdát moc hardcore, tak stačí zapnout asistenty.
-
-
Spíš bych řekl pokud se vám to zdá moc hardcore, stačí odinstalovat a místo toho nainstalovat nějaké novější NFS ...
-
-
Kdyby udělali aspon celou jednu sezonu se vsema tratema a jezdcema s auty a pravidlama (jako třeba kvalda) (modlim se za '97), tak bych do toho asi šel.
Takle ani náhodou :) -
F1 2012 sa mi pacila viacej ako 2013 , 2013 mi pride pomalsia a je spomalena neni tam dostatocny efekt , pri 200 km rychlosti nemam vobec pocit ze by som isiel 200km a brzdna draha je upne nerealna , hra mi pride ovela lahsia ako f1 2012, je viacej zamerana pre hracov nizsej vekovej kategorie
-
Cau. Da se nejak vypnout opotrebovani pneumatik?
-
dá sa už hrať celá sezóna v multiplayeri pre viac ako 2 hráčov? (ako v 2012 coop ale tu by sme cheli hrať 4 kamoši celú sezónu)
-
Ahoj,jak to mám udělat abych nejel začátek závodu s opotřeboványma pneumatikama?Děkuju za odpověď.
-
mám problém s tréninkem.. hned u toho 3 úkolu, jak mám vyjet ze zatáčky a pak jet rychlostí tuším, že 295km/h, tak to je nemožné, protože to auto tak rychle prostě nejede :O co mám udělat? nebo kde dělám chybu? řídím na volantu, kvalty tam hážu, až když to vytočim a prostě ne a ne udělat tu rychlost, tim pádem se nemůžu pohnout z místa. Popravdě mám sto chutí to prodat, protože se dostávám do varu :))
-
-
Já bych F1 2013 neprodal ani nevyměnil za nic na světě... 2013 jsou nejlepší F1 co jsem od dob z PS 2 2001 až do dneška kdy hrál... Pro mě je nejdůležitější kariéra, takže jsem si odbyl autoškolu ať se mi odemknou všechny dostupné stáje a šup na kariéru... hraju 1 ostré kolo v kvaldě a pak 100% závod... mám zatím za sebou 9 VC z toho 3 výhry a nějaká ta bedna... mám to na pro,automat,abs,esp bez racing line... uvidíme až dostanu nabídku od top týmu, pak to možná zvýším na expert... tréninky mě moc neberou ale asi budeš muset poštelovat převodovku...
-
-
už jsem to vyřešil, nestíhal mi pedál plynu u volantu, tak jsem to předělal na klapky pod volantem a řazení na automat a už to je :) jezdim za toro rosso a mám za sebou 2VC a to 19 místo a 12 místo :)) nic moc výsledky, ale zážitek super ;))
-
-