Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Autor recenze se rozplývá nad hrou Formule 1 2016, ale dle mého zjištění se jedná o velice těžko zvládnutelný propadák. Už celé dva měsíce se příležitostně snažím nastavit alespoň volant Thrustmaster T150, aby auto neklouzalo po trati. Systém menu ve hře je komplikovanou kapitolou, přes kterou je nutné se stále dokola proklikávat. Namísto pohodového zaježdění na obrazovce, stále dokola jenom řešit nastavení?!? Zpracování hry je namísto potěšení pouze otřesným zážitkem. Pokud by se snad našel někdo, kdo by mi poradil s nastavením jak volantu, tak auta pro jednotlivé tratě, tak bych takovou pomoc s povděkem uvítal, zatím jsem však nakročen poskytnutí titulu k jeho dalšímu prodeji. petr.laierman@centrum.cz
  • Mám problém se hrou a nevím čím to je a co mám dělat.
  • Zdááár piloti.
    Pařím formule od 2005, 2006 (na PS2), pak až 2010 - 2013 (na PS3). 2014 jsem vynechal, protože se mi nechtělo koukat na ty hnusný formule na replayích. A 2015 (na PS4) jsem zajel jen pár závodů a šel jsem do 2016 když byla ze všech stran samá chvála. Všechny se pěkně jezdily, 2014-15 bez kariéry slabší, ale to mě naštěsní minulo. Jediná 2005 měla super vychytávku, že jsem si mohl přes kameru nahrát svůj ksicht a na bedně jsem to byl opravdu já. "Jé, to seš ty!!" jsem párkrát slyšel.
    Ve 2010 mi ze začátku pořád bouchaly gumy, 2011 se přešlo z Bridžstounů na Pirelli a na startu měly všechny formule kola pěkně vodorovně nápisem, vypadalo to divně. 2012 zase ty zlomený frňáky. 2013 všechno krásný, ale v posledním nebo předposledním kole v závodě skončily gumy a to byla konečná, nešlo se ani rozjet na rovině. (jezdím to na 25%).
    Občas přidali i starší formule i nějaký tratě. Je mi líto když z nějakýho ročníku zmizí nějaká trať.
    2016 je super, ale při dnešních možnostech, kdy maj závodní hry stovky aut a haldy tratí, tak by mohli do dalších něco přidat, třeba San Marino -Imolu, Ameriku -Indianapolis, Francii -Magny Cours, Turecko -Istanbul, Europu -Valencii, Koreu, Indii a mohl bych pokračovat ... Uvidíme, třeba to Codemastry napadne. Tak se mějte a jezděte.
    Čau Martias
  • Už z principu je jasné, že automobilista a assetto jsou jiná liga. Hry od codemasters nemají propracovaný fyzikální engine, viz Dirt rally, kde nefunguje hmotnost, setrvačnost ani gravitace. Tato hra je jen o zábavě, pokud chceš požitek z realistické jízdy, tak hledej jinde
  • chcem sa spytat mam 4 mb ram a v poziadavka je minim 8 mb ... bude to moc vaadit ?
  • Zůstanu u Grand Prix 3 od Geoffa Grammonda.

    Staré dobré tratě, staří dobří jezdci, spousta modifikací a nástrojů, cigaretové a alkoholové reklamy všude. Nic lepšího od té doby na PC ve formulích nevzniklo.
  • tomu eufemisti byli donedavna zvykli rikat nextgen...
  • Dost mě to zaujalo a uvažuji o koupi, jen mě zarazilo, že hra vypadá po grafické stránce neuvěřitelně zastarale, čím to je? Není to pro mne samozřejmě prim, jen mě to trochu překvapilo...Nějakou dobu jsem teď hry nehrál a když jsem se k hraní vrátil, vše se hnulo strašně dopředu, ale tady to vypadá jako před 4 roky =/
  • Díky za recenzi. Zvažují koupi. Zatím čtu všude samou chválu hlavně tedy kvůli kariéře. Zajímal by mě jízdní model a odezva do volantu v porovnání s AC, nebo Automobilistou. Škoda ze není demo. Je tu někdo, kdo zná Automobilistu a napsal by pár ssrovnávacích vět ohledně jízdního modelu?
  • tento tyden nejpodavanejsi v UK
  • zmena pristupu po ohlasu ktery byl u Dirt: Raly ?
  • Hra vypada skvele len mam obavy koli fyzike jazdneho modelu. Codemasters su znami arkadami nie simulatormi. Na F1 2014 aspon niekto vyvinul opravdu vynikajuci damage mod(racedepartment.com):
    https://www.youtube.com/watch?v=Y3ePpfntAbo

    V poslednej dobe mi uz vanilla hry vacsinou nestacia a potrebujem mody zlepsujuce jazdny model, fyziku a model poskodenia. Pokial sa F1 2016 bude dat modnut tak ma urcite buducnost.
  • Zrzzek
    Zlatej břídil Bob... Tohle je odpad...
  • Za 1000 kč přepsat soupisku? Ne dík
  • Lukass
    Nic, je to stejne recyklat s odpornou grafikou a sterilni hratelnosti
  • Zajímavé. Ještě loni byla tato značka na odpis a letos? Dost divný obrat a stálo by za to prozkoumat, co se stalo, že to najednou jde.
  • KamilZm
    Palec nahoru za pěknou recenzi!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit