Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mohl bych poprosit o radu? Moc PC hry nahraji, ale tahle mě naprosto uchvátila a chtěl bych si ji pořídit, ale... jsem nehorázný amatér. Stačí, když si koupím hru nebo k tomu potřebuji ještš něco(čím bych řídil atd)? Co když mi to na počítači nebude fungovat? Hrozně se bojím, že ji koupím a ona mi potom nebude fungovat. Předem opravdu moc děkuji za odpověď a omlouvám se za svůj amatérismus v těchto věcech.
    • Ke hře určitě nic dalšího nepotřebuješ, ale faktem je, že s volantem je ten zážitek ze hry o dost lepší( čistě můj subjektivní názor). Jestli hru rozjedeš na svém počítači zjistíš zde: http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=23930&game=F1%202016 . Zadej tam informace o svém PC a web ti odpoví. *4*
  • Téměř vždy, když vidím novou F1, tak si se slzou v oku vzpomenu na Geoff Crammond GP 1-4.
  • Škoda, že když má codemaster licenci už od oku 2010, že neudělá něco podobného jako před mnoha léty EA se svým F1 Challenge.
    • Mart9
      Co přesně?
      • Víc ročníků a provázet tak kariéru. F1 Challenge měl sezonu 99-02, sice je neměl kariéru, ale tohle by hru hodně zvedlo.
  • Mart9
    Koupil jsem si před pár týdny ve slevě F1 2015 a musím vyzdvihnout, jak super hra to je. Jezdím teda s výchozím nastavením, takže je tam asi dost pomocníků, ale zatím mi to vyhovuje. Jde mi o pocit ze závodění a ten tam je výborný.
    • Tak ty F1-čky od Codies nejsou špatné hry, akorát měly čím dál horší renomé, páč sou tak nějak všechny stejné, a zrovna u 2015 prý chybí nějaké prvky kariéry co tam dřív byly (upřímně nevím jaké, poslední sem hrál 2013 myslim). Navíc v těch starých dílech měly formule pořád 2.4L motory, měl sem je tak nějak radši :)
      • Mart9
        Argument, že byly všechny stejné neberu. Je potřeba se na hru dívat z pohledu člověka, který ji hraje poprvé. To samé jsem četl u NHL. Když jsem si pořídil PS4 a NHL 16, čili pro mě první NHL na konzolích, jsem už půl roku neskutečně nadšený a pořád mě baví. Ale od recenzentů si přečtu, že je tam málo vylepšení, čímž zbytečně snižují hodnocení.

        Tohle je navíc sportovní hra, kde mi kariéra vůbec nechybí. Rozehraju sezonu za jezdce a jezdím. Když ji dojedu, rozehraju znovu. Tam si myslím, že je jedno, jestli dám pokračovat nebo jedu od začátku. Na rozdíl od NHL, kde máš určitou sestavu, hráči se ti zlepšují atd....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit