Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím jak hraju ty formule tak při finiši mi nejede formule prosím poraďte. Díky moc :-)))

  • Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli můžeme hrát tuto hru ve dvou, popřípadě jak tento mód zapnout. Děkuji.
  • Ted je to na Steamu freek weekend. Dobré, ale grafika nic extra na dnešní poměry.
  • Ahoj, přišli jste někdo na to, zda lze v režimu kariéry přestoupit do jiného týmu a jak? Díky za odpověď.
  • Závodné hry hrám odvtedy, ako som kúpil prvé PC t. j. cca 20 rokov. Vyskúšal som snáď všetky ktoré sa objavili na trhu. Keď som prvý krát spustil F1 2010 padla mi sánka. Úžasná grafika, perfektná fyzika. Totálne priblíženie reálu. Museli ste sa riadne zohrať s monopostom a vyskúšať si čo si môžete dovoliť a čo nie. Kedy Vás ešte udržia gumy a kedy Vás pustia do hodín. Kedy začať brzdiť, aby ste boli dostatočne rýchly na trati, ale aby ste z nej nevyleteli. A grafika? Dráhy, okolie dráhy, krajina, monoposty to všetko je ako keby nafilmované full HD kamerou. Okrem postáv a tvárí. Proste bolo vidieť, že vývojári do toho dali kus srdca a robili to z nadšením. Výhodou bolo tiež, že sa našiel nadšenec a hru preložil do Češtiny. Čo prišlo potom bola katastrofa. Proste keď sa začne niečo robiť vyložene z komerčných dôvodov, je to okamžite poznať. A tak sme netrpezlivo očakávali F1 2016 a 17. A prišlo sklamanie. Aspoň pre mňa. Prvé čo vám padne do oka , ako neprirodzene skočia hore kolesá pri spúšťaní monopostu z rudlíka (zdvíhacie zariadenie) na zem. To už predznamenáva, že si asi programátori z fyzikou veľké starosti nerobili. A v zápätí sa to aj potvrdí. Chovanie monopostu na trati nie je moc prirodzené, nech nastavujete tak alebo tak. Proste fyzika nie moc vydarená. No ale tá grafika! Krásne cukríkovo žiariace farbičky pre malé detičky. Totálne neprirodzené prehnané farby. Ako v hrách pred 15 - 20 rokmi. Veľký cirkus okolo kariéry a vývoja monopostov, ale pokiaľ neovládate Angličtinu je Vám to na prd. Ani neviete či Vás cez rádio Ing. chváli, alebo nadáva. Možno by to chcelo, aby sa začal niekto komerčne venovať prekladom hier. Záver. Keby F1 2010 doplnili o nové trate, nových pilotov, vylepšenú kariéru a podiel na vývoji, bola by tu jedna perfektná hra.
  • Přešel jsem na F1 2017 z F1 2014 a zatím ve hře úplně tápu. To už snad ani není závodní hra ale "rpg" s formulemi. *6*
  • VR to nepodporuje co? .... To bylo předtím keců :/
  • Tak to je mi Codemasters docela líto, Podle recenze je to naprosto dokonalé a pochybuji, že by prodali ještě nějaký další díl, když není co zlepšovat :-)
    Má zkušenost s F1 2016: Kariéra. 2 hodiny tréninků před prvním závodem. Po kvalifikaci do závodu ... a prší (vše předtím na suchu). S autem nedokážu vůbec držet tempo s AI jezdci - je to něco úplně jiného a po pravdě o jízdu na mokru nemám zájem. Hledám, kde počasí v kariéře vypnu ( i kdybych měl startovat novou). Nevypnu. Není jak. Děkuji, odkládám...
    • To je trolling, nebo brecis nad vlastni neschopnosti?
      • Vyjadřuji svůj názor, že by bylo lepší, kdyby se dalo počasí měnit i v kariéře. Pokud Tě tento názor obtěžuje, pak je mi tě líto. Za svůj slušně formulovaný názor se ti omlouvat nebudu.
        • Delas jako by prselo kazdy zavodni vikend. V realu se to co si popsal deje zcela bezne. patek sobota sucho, v nedeli lije. Nebo presne naopak. Tak uz to chodi. Jezdeni na mokru je beznou soucasti, nebo ty jsi v desti v realu nikdy nejel na silnici? Co by to bylo za karieru, kdyby si clovek mohl zjednodusit uplne vse? Mas tam spoustu jinych modu, kde si pocasi muzes nastavit podle libosti.
          Ta hra neni evidentne pro tebe, kdyz ji odlozis kvuli takove prkotine. Vrat se k NFS a jinym arkadam, budes spokojenejsi.
    • Ahoj, tak za mě je počasí ve hře krásně zpracované, má podstatný vliv na jízdu a je jen dobře že se to nedá navolit. Nebo ty si dokážeš navolit počasí na zítra? V jiných módech si to můžeš navolit, ale v kariéře jak správně píšeš NE. Jinak za mě je stále co zlepšovat i na současném ročníku(je škoda že už nejsou rozhovory, viz první ročníky série, uvítal bych možnost po projetí cílem zajet zpět do boxů, trochu bych přitvrdil na plnění tréninků v závislosti na zvolené obtížnosti(po chvilce téměř vždy splněno na 100%), ale jinak musím před Codemasters smeknout. Dle mého jdou správným směrem a jen tak dál.
      • To je mi ale argument. "Ty si dokážeš navolit počasí na zítra?" tak to nesmím chtít po hře?
        A ty dokážeš získat ve skutečnosti smlouvu jako pilot F1?
        Dle Tvé logiky, poud ne, tak to nechtěj ani po hře :-)

        Jinak já nepíšu, že by měli počasí zrušit nebo že je špatně udělané.
        Jen to, že by volbu měli nechat na hráčích. Nechají je navolit, aby auto brzdilo samo ale v kariéře si počasí volit nesmí? Zvláštní...
        • Nechtěl bys mít i možnost si navolit, ze skončis v závode první? Jízda v dešti je úplně normální součásti závodu - buď se ji musíš naučit nebo nehraj závodní hry. Připadne si hraj hloupoucky arkadovky typu Need for speed, ve kterých můžeš v 300 km/h bez problému napálit do svodidel a voda na vozovce je tam jen kvůli odleskum zářicich neonu.
        • Tak zvláštní to může být, ale dle logiky Codemasters, a já se k nim připojuji, to tak má být. A dovolím si tvrdit, že pro většinu hráčů je proměnnost počasí výzvou, nikoliv problémem.
  • Sice také nudný motoristický sport oproti rally ale pořád lepší jak nascar, kde se jezdí neustále dokola a nebýt nehod tak to je nuda.
    A nebýt teda reklam jak v americkém fotbalu, kde se hraje x vteřin a pak je reklama neustále dokola.
    • Doporucuju zkusit Nascars v iRacing. Docela me prekvapilo jaky vzruso Nascars muzou byt.
      • ale vzdyt je to jenom nejake hloupe decko, nebo troll, co hralo za zivot auta tri hodiny, pokud se nepocita serie NFS a jemu podobne.
  • F1 je najnudnejsi šport na svete... vlastne druhy, prvý je cyklistika.
    • pozemni hokej, vodni polo…
    • Co sportovní rybaření? *4*
    • Měl by si ještě dodat, že tohle platí při sledování v TV, naživo jsou F1 úplně něco jiného a věřím, že třeba takové Tour de France taky není marné při horské etapě někde v Alpách nebo Pyrenejích *3*
      • Fanoušek sportu nemůže sledovat cyklistiku, když tam většina dopuje. To někomu fandíte a za x let zjistíte, že to je podvodník....

        To sledují lidi, kterým to nevadí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit