Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tribes: Ascend vrelo odporucam, je to zabavna hra. Je dost o skille, ale kto nevie lietat a "lyzovat" rychlo a kradnut vlajky stylom "gotta go fast" :) tak si moze zvolit defenzivnejsiu rolu a nemusi vytiahnut paty zo zakladne. Classov je 9, kazdy si vyberie co mu najviac vyhovuje. Ja napr. rad hram za Techniciana alebo Juggernauta pri defenzive, alebo teda santim po mape ako Pathfinder :) Zbrane su tiez roznorode a prvu hodinku vela killov asi nespravite, ale chce to trosku trpezlivosti :) V hre je aj vela moznosti perkov a upgradov vsetkeho mozneho takze ma i ten motivujuci prvok hrat to dalej a dalej a dalej.. :) 8.5/10
    • Zdravim,já mam takovej problém na steamu sem to stáhl bez problémů hi-rez sem nainstaloval taky bez problémů ale když si chci zahrát tak mi to hodí Error a píše se tam tohle:

      Fatal error - Unhandled exception System.ArgumentException:Písmo Arial nepodporuje styl Regular. v System.Drawning.Font.createNat­iveFont() v System Drawning.font.initialize(FontF­amily family, Single emSize,FontStyle ,GraphicsUnit unit,Byte gdiCharSet,Boolean gdiVerticalFont) atd.... nevíte co stim díky za odpověd *1*
  • Ono, je to free to play? Tak to jdu hned stáhnout :). Jen prosím vás, neznáte někdo HW nároky? Mám ještě radeon HD 4670, tak snad to půjde alespon na medium details.
    • No nevim.. HD4870 zvlada 60FPS na low detailech, ale na forech si myslim ze najdes nejake vychytavky pres upravu INI souboru jak tu grafiku jeste zhorsit :)
      • Díky za odpověď, no asi holt počkám než, si koupím nový PC.
  • Uz dlouho sem se u MP hry tolik nebavil.. naposled to bylo kdyz vysel TF2 :) Novy mod CaH neni spatny, ale je to takovy spam-fest.. trosku mi to pripomina i BF3.. si pamatuju ze na nekterych mapach (myslim ze to byla ta Grand Bazaar) se nejvic bojuje jen na jednom miste :) Raindance sem zatim hral jenom parkrat, takze muzu jen tezko posoudit (a to jeste na CaH, ktere neni zrovna nejrychlejsi).. ale co me trosku stve, ze Hi-Rez se nejak nechce delat nejaky nahravaci system do hry coz je docela skoda a docela to nechapu, protoze tu hru hodne prezentuji jako "competitive title" a bez neceho jako je replay to asi moc dobre nepude. Ale jinak je to kotel zabavy na desitky hodin.
  • supr hra ...hraju od close bety a porad bavi, jedu pathfindera a musim rict chce to hodne cviku ale pak to stoji za to... blueplate special ;)
  • Divna hra, najprv som si myslel ze je to taky UT3 zadara, ale zbrani je tam nako malo a su divne. Cela hra je len o tom ze tam poletujete jak saleny (a seci kolo vas tiez) a len sutujete na zem vtedy ked sa odrazia zase do vzduchu. Cele len o stasti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit