Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu, proč to sklízí jen špatný komenty. První i druhý díl nebyly zdaleka špatné a trojka vypadá taky k světu. Není to kopie jedničky, ale to bych snad ani nechtěl - a kdyby byla, tak tu nadáváte, proč to zase neudělali jinak. Holt s váma je to těžký. Při prvním traileru ze hry jsem byl ohromen. Pro mě je to jasná koupě.
    Ale jak říkám proti gustu.......... *6*
  • Ocelot23
    Náhodou je 3ka strašidelnější než 2. díl ...hlavně proto,že má konečně děsivou atmosféru.. http://www.youtube.com/watch?v=KsQHBBBnbBg
  • obracenyKybl
    Ajaj, tak tomuhle se radši vyhnu. Proč musel zrovna FEAR doklopítat tam, kde je teď? Jedničkou to hezky nastartovali (skvělá hra).
    Extraction Point byl hodně divný a děj šel úplně mimo (ale hrát se pořád dalo).
    Ten další datadisk (radši si ani nepamatuju jeho název) jsem s klidným svědomím vynechal. Druhé regulérní pokračování, řekl bych, nepřekvapilo a neurazilo zároveň. Ale již jsem měl nemálo výhrad - předně: přílišná barevnost (kam se poděly studené barvy, ve kterých je vystavěná snad celá jednička?), "dospělá verze" Almy je prostě škaredá a hranatá (taky kvůli tomu jsem na konci zděsil a pak jen smál), jaksi - ehm - pomalé, postava je nemotorná a všechno mi přišlo jak z plastu a pak grafika. I když oceňuji jistou snahu o variabilitu prostředí, stejně se mi to po grafické stránce nepozdávalo (hodnotím spíše celkový umělecký dojem a design). A vlastně ani efekty a přestřelky nebyly: "no tyvole, dopr***e!! Yeah, eat this, motherf**ker!!".
    P.S. teď jsem proklikával obrázky na Steamu u třetího pokračování a nestačím se divit. Všude samá červená, divní roboti a šílené zbraně (=plechovky). Hlavně poslední obrázek stojí za to ...
    Kam se poděl Monolith?
    • Monolith kutí nějakou tu batmanovskou multi řežbu... GOTHAM CITY IMPOSTORS, těžko říct, co od toho čekat :)
  • FURT3 ide na 200 rokov starom engine obohatenom o tie cukakove efekty z DX10... no nekup to !!! *11*
  • miker17
    jak zajímavé Xbox verze FEAR je už na netu.....ach jo zase ti PC piráti *10* *3*
    • tak Duke Nukem Forever byl taky driv na konzole na netu ale kdyz ty hry vetsinou vychazeji driv na konzole nez na PC tak je to logicky ne?
      • miker17
        tvoje logika je zmatená a divná....jak hry u kterých vychází všechny verze současně vyjde konz.v.dřív o několik týdnů?
    • stejna situace byla s dirt3, portal 2, crysis 2 (kdyz neberu v potaz betu, ale az fullku)... posledni dobou je to velky trend, jak to tak sleduju, ze hry na konzole sou o dost driv na netu, nez pc verze... ale samozrejme za vsechno bude moct opet pc *3*
      • miker17
        přesně ale to není jen poslední dobou tohle už se táhne aspoň 3-4roky, mnohokrát xbox verze unikla na net dokonce i měsíc před vydáním
  • Mam strach ,ze jak do toho pletou kooperaci ,tak ze to uz bude totalne v haji . Sand tim FEAR neodelaj ,ale myslim si ,ze jo . *11*
  • Amylee.Anderson
    Vypadá to pěkně.... když si odmyslím, že to je FEAR.
  • snad to bude horore jak dvojka u te sem sral :D fakt supa hra ale toto uz vypada docela nudne a stereotypne
    • No nevím bát se u hry kde hrdina je takřka nesmrtelný ubersoldat a který má u sebe víc zbranového arzenálu než kdejaká banánová republika a kde vrchol horroru je vytapetovaná místnost krví z naházenejma mrtvolama či klátící se Alma tak to za moc horrorovou hru nepovažuji pár míst tam bylo ( škola ) ale celkově je F.E.A.R hlavně o akci a dle mého názoru ani ne bůh ví jak dechberoucí ( prostě lepší průměr ).Pro mě poslední pořádná horrorová hra byla Call of Cthulhu
  • Hral jsem prvni dva dily (ted hraji datadisk Extraction Point s mensim zpozdenim) a trojku si tedy zahraju take. Ale az v dobe, kdy bude k sehnani za polovic.
  • El-Bravo
    ano. video mi připomnělo že se f3 mám vyhnout x)
    • Daniell605
      Proc dyt to vypada dobre

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit