Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ať udělají remake dvojky na PC. To je jediná věc po nich lidi chtějí a je to mnohem lepší nápad než značku k**vit...
  • juhu raději 2 na pc prosím :(
  • Taková capina na UE4.

Mno, aspoň jsem díky tomu mrknul, co za hry se chystá na UE4 a potěšilo mě, že budoucí tituly od Square Enix na tom poběží, bezva.
  • smejki
    Pokud se formulka nezměnila, znamená to, že to zároveň bude díl herně nejhorší.
  • Když nevite co v herni serii/značce delat, cim ji vylepsit a oživit, pridejte multiplayer, je to snadne, funguje to a neda to moc práce a uspech je skoro zarucen. Mno jo, kdo ma porad něco nového vymyslet když i ten sebevetsi hloupy napad je ve vice hracich preci takova zabava. proste, Dneska uz málokdo umi udelat zajímavou a dobrou hru aniz by nemusel do ni nacpat hafo socializačních prvku. Když uz nic tak aspoň share to facebook :)
  • Ať si tento díl strčí tam, kde už má nastrkány díly předchozí. *1*
  • Jack1947
    ...Unreal Enginu nejhezčí ze série ... A Nejhratelnejsi ? *7*
    • Sorry, jsem vypatlanej a neumím se chovat.. Tak si to tak neber.
    • PravyMonty
      Jak vidno u tvých příspěvků do diskuzí, tak kvantita není lepší než kvalita.
    • Ty jses fakt dusevne nemocnej! Vyhledej pomoc! Pod kazdym clankem jsou tvoje zvratky plne minusu. *11* *12* *16*
      • Jack1947
        Nebrec, ja jsem v poho . Pisu k tematu a pak se obevi mudrlant jako ty a hned je "ohen na strese". Vazne chces se bavit o minusych dit to je uplne nelogicke,nesmyslne kdyz se daji lehko ovlivnit. *3*
        • Prosim prestan se tak trapit a vyhledej pomoc!
          • Jack1947
            Ale jo, umim to posoudit. Jsem docela dobre zdrav nato abych to dokazal sam posoudit. *4* Jeste nejaka tva domenka o necem nebo jen "hasis co te nepali" pomoci velmi chabeho trollingu zaka predskolnich jesly... *15*
          • Jack1947
            Hmm, to jsou mi noviny nevim ze jsem nemocem a ... uz dost fakt nevim jak to vsechno pobrat a zdali poberu. Dneska jsem nebyl ve skole, pac jeste jsem v utery nechybel a prazdniny nemame.
            No ze nekoho nicim tak snad asi jen tebe a tobe blizke osoby. *3* Dekuji za tvou pozornost muj zdravotni stav je zatim dobry. *4*
            • Ty nemuzes hodnotit svuj osobni stav sam! Na to nejsi zcela zdrav!
          • Jack1947
            Nemuzu ti zde verejne psat tyto udaje, "Otce" neb bych se se zlou potazal. *13*
            • To neni sranda! Opravdu nevis ze jsi nemocen! Vubec si neuvedomujes ze travit cele dny tady na games ti nici tvuj osobni zivot a tvou rodinu!
          • Jack1947
            Nuda, ty mi nepomuzes a ja se necejtim ze bych mel vyhledat pomoc, tak nenechame to projednou tak byt ? *3*
            • Opravdu synu rekni mi sve jmeno a adresu! Ja zavolam do blazince a oni pripravi polstrovanou celu! Zazadam i o financni pomoc tady na games.cz at se vylecis.
  • tak to ten ošklivý screenshot asi bude z úplně jíne hry *1*
  • michaliuz18
    nejhezci :DDsto rokov stary engine, ano ma svoje krasy ale aj svoje roky a obmedzenia, vacsina unreal hier ma problem vykreslit veci v dialke a hlavnym problemom je linearita, ak mi niekto napise hru kde mam volnost a ma to krasne vylepseny najnovsi unreal engine tak fajn
    • boze to sou ho*na
      • Ale ja jsem vetsi ho*no.
        • To největší..
          • je videt ze kretenci dnesni spolecnosti nemaji konce
            • Jack1947
              Tjn, nezavidim jim tu pokrocilou formu Schizofrenie. *9*
    • Jack1947
      Starej uz by to chtelo nejakou inovaci treba U4. *4* Souhlas.
      • nekromant33
        takže ani číst neumíme? platí pro oba
  • Neví te někdo jestli to jde na xbox 360 a jestli mužů tu hru hrát sama předem díky za odpověď.? :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit