Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty jsi opravdu lolek *facepalm*
  • A stejně to Jimmy udělal (South park). *1*
  • cheatovat ve f2p, to je asi jako dopovat na paralympiade
  • Dalsi srcka do PC .... to si tahle clovek neco nahodi ze ... steamu, do toho se mu naisntaluje uplay (nebo cokoli jinyho) pak si to jeste snazi na.rat do systemu (nutne potrebuje admina) ... "anticheat" (jop, tovizejo ... to urcite bude fungovat ...) a pak si to jeste nainstaluje vlastni aktualizator ... takze kdyz clovek hraje, tak mu bezi 5+ sracek, kery se vzajemne bijou ... a pak to vypada tak, ze nic nefunguje.

Klidne zcela konkretni priklad Rirders Of Icarus (muzete otestovat sami, je to "f2p") ... bezi pri tom nejakej uzasnej "anticheat", kterej porad neco silenyho dela, kdyz ho sestrelite, klesne zatez CPU prakticky na polovinu ... hra pak jeste nakou dobu bezi (cca 10 minut) nez vas odstreli taky.

A zabrani to cemu? No naprosto nicemu ... kdyz budu chtit farmit tak si na to proste klidne vedle nahodim dalsi komp, kterej mi bude snifovat sit a hernimu stroji bude primo posilat commandy na klavesnici/mys. Neexistuje zpusob jak to detekovat. Pokud neco proste ve hre delat de, neni to cheat. Je to vlastnost hry.
  • Za nové prodejní platformy si může Steam sám. Nedivím se EA a UBI, že si udělali vlastní obchod. Lehce si spočítali že díky 30% provizi Steamu přicházejí o stovky mil. dolarů. I když jim odpadne 20% zákazníků, kteří si odmítnou Origin/UBIkrám nainstalovat, stejně pořád vydělají víc, než prodejem přes Steam.

Až nasbírají ještě větší zákaznickou bázi, na Steam nedají už nic a začnou jim přetahovat i hry jiných studií do svých obchodů. A dobře Steamu tak, aspoň bude větší konkurence a vývojáři vydělají víc. Nevím proč by si nenažranej Gaben měl brát 30% provizi, to mi hlava nebere. *11*
  • Tilwaen
    Pokud ve hrách vyhledává něco jiného, než ty, je ochoten ty peníze zaplatit a vyhovuje mu to tak, co je na tom špatně? Jestliže si neuvědomuje, kolik celkem zaplatí, nebo si to nechce uvědomovat, je to pouze jeho problém; předpokládám, že už není dítě a počítat umí.
  • Copak Uplay. Ale co teprve Steam, kde hry ani nevlastníš, máš je pouze dlouhodobě pronajaté :).

Nevim, jestli jen všichni papouškujete dokola roky, to co už dávno neni pravda, to, co jste možná někde slyšeli apod., protože já jakožto docela častej uživatel Uplay jsem s ním za 7 let neměl o nic víc problémů než se Steamem, je to prostě jen další služba. A pokud jde o zákaznickou podporu, tak s tou jsou zrovna obě tyhle služby na štíru úplně stejně :).
  • Protože do těch několika her nacpal víc než 2500 eur a pravidelně když má v té hře všechno, tak začne s jinou... Jeho na tom baví to sběratelství, takže se taky stalo že během dvou měsíců nacpal do hry okolo 300 eur a pak ji přestal hrát... A to je právě smutný, on nehraje ty hry kvůli herním mechanikám, ale aby měl všechno...

Já nikomu neberu F2P hry... sám jich pár mám, ale ten příklad s mým kamarádem jsem uváděl proto, že někteří to pak špatně kontrolují, malé částky jsou v tomhle nebezpečné (ostatně steam slevy fungují podobně)
  • To je zase sra*ka.....
  • A proč je to smutné? Někdo nemá potřebu mít 300 her, někomu stačí něco málo, co ho baví již dlouho a ví, že ještě dlouho bude a přilepšuje si těmi reálnými penězi. Vyjde to nastejno.
  • Jack1947
    Kolik procent lidí asi hraje hry co je na fakebooku ? *7* (doufáím že to bylo myšleno k Facebooku)

Jinak služby a jiné hlouposti jsou zbytečnosti já vím ale každý si chce po úspěchu stýmu ukousnout z toho virtuálního koláče ( proč ne rovnou uvařit).
  • ja nevim kde se bere ten dojem ze my jako hraci mame potrebu si nekde sdruzovat hry, sdruzit si je umim i sam ikonama na plose. Jenze tohle cele vychazi z toho ze vetsina mladych hracu ma potrebu druzit se a byt soucasti nejakeho celku, je to neco jako kdyz dneska cpou do vseho multiplayer. Samozrejme to prinasi vyhody provozovateli dane sluzby, ma vsechny a vsechno pekne pod kontrolou, muze shromazdovat statistiky a na jejich zaklade kout pikle do budoucna. Kdepak dneska hrat bez dozoru, to by neslo. Uz i ten GoG pritlacil na pilu pac zjsitil ze bez sluzby to nepujde, sice neni povinna, ale nabizi urcite vyhody ktere bez ni nejsou.
  • To je dost smutná pravda... Bohužel mám kamaráda, který dal do do necelých 10ti F2P her víc než já za všechny co mám na steamu (necelých 300)... jak je to po malých částkách tak si to člověk ani neuvědomí...
  • Jack1947
    No on, Facebook nějaké hry měl třeba si pamatuji NOVA dříve... nakonec by tohle nemuselo bejt tak hrozný když z toho neudělají Hard P2w.
  • Bude tam 98 % odpadu jako na mobilních platformách...
  • Bohužiaľ tí casual hráči sú schopní do nejakého free to play titulu nasypať viac než za hry minie akýkoľvek "hardcore" hráč
  • Ano, Steam a Facebook dost dobře nejde srovnávat - na Steamu se totiž platí. Chci vidět, jak budou asi nejvíc casual hráči v herním průmyslu (hráči Facebook her), platit za tituly. Ono 130m+ platících hráčů je víc, než 650m+ free-to-play hráčů.
  • SalemCZ
    Tak to se dalo čekat když má Oculus
  • Další debilita navíc, už samotný Uplay je další otravná utilita. Bože kam to jen spěje.
  • "více než 650 pravidelnými měsíčními hráči, jak tvrdí tisková zpráva" -no to není zrovna moc...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit