Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drobna zajimavost, Facebook projizdi i soukrome konverzace a cenzuruje je.

    Goebbels by pravdepodobne byl pysny.

  • 0011

    Lidi prostě používají sociální sítě které mají, je to jednodušší než zakládat si milióntý účet na noname nezabezpečeném hostingu. Sám twitter nemám a na facebooku jsem nebyl dýl jak deset let, ale chápu proč to dělají takhle. Fanwebů o AC je víc než dost, ale série má dost nových hráčů co nejsou nerdi jako třeba já. Otázka je taky nakolik by nějaký levný webhosting stačil herní základně která čítá 5 milionů hráčů jenom co se týče digitálních prodejů a to je už starý údaj.

  • Kisuke
    Tak schvalne kdy lidem dojde, ze je daleko snazsi rozjet si nejaky fanweb nebo forum na nakem opensource (treba phpBB, punBB, ...), jak se to delalo drive a dost lidi to zhusta dela. A dat to na nejaky laciny webhosting nebo vrcet k nekomu do sklepa :) A je po legraci a takove blbosti nemusi resit.

    Nebo je to jen ten typ lidi co se nad tim zamyslet nezvladnou?


    Jinak... Btw, ten obrazek k tomu anglickemu textu v clanku tomu zrejme moc nepomaha :D Ten pes vlevo vypada ze plevel denne snida.
  • Zřejmě inspirace ze skutečného světa. Používání zástupných slov je zcela běžné už kvůli odposlechům. Za mě se říkalo zelí, což už je brutálně zprofanované. Mimo jiné to zase ukazuje, jak je cenzura naprosto nesmyslná. Schováním problému není jeho řešením.

  • Pointa článku trochu ztracena v překladu. Weed = plevel, ale u nás se používá slangově tráva.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit