Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zakladni hra byla tak hloupa a nudna, ze uz to u me zadnym datadiskem nezachrani...nejhloupejsi hra od bethesdy, vrchol jejich tvorby byl morrowind a to uz je hoooodne davno
  • Ne nemusim, Staci mi to tak jak to je.
  • Libili se mi vsechny. Domrvili/nedomrvili... Bez nich by zadnej dalsi fallout nebyl. Jsem rad.
  • Zakladni survival mod je hodne nedomysleny. Musis si stahnout mod Horizon: http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/17374/?
  • jamar28
    Zajímavé. Já na bug ve F4 nenarazil dosud.
  • Survival mod jsem zapnul, když jsem před třemi týdny zkusil F4 podruhé, jestli se ta tragédie F4 nezlepší a hned jsem našel bug..
  • Vyborne, vyborne je cas si to zahrat se vsema DLC s peclive vybranyma 100+ modama v rozsirenem Survival modu:-)
  • up_er
    Neřekl bych, že je to trolling. Mám na to stejnej názor a hral jsem všechny Fallouty až na 4ku, protože mě nejmíň připomíná TEN Fallout.
  • Uz jsem se lekl ze sem nikdo neprijde trolit, a vubec bych se nedivil kdyby jste oba meli ve F4 nahrano 100+ hodin:)
  • Přesně. Povrchní střílečka s přihlouplým příběhem a questy, které "frčely" tak v době Oblivionu..
  • Paulcz
    Mám zcela opačný názor, domrvili celou sérii :)
  • tak ještě aby to vydali v komplet edici jako ted Witcher 3
  • Oficiálně je tohle poslední DLC. Takže ten čas na projetí komplet čtyřky nastal dnes.
  • Uz se tesim. Pockam az vydaji co mohou a projedu ctyrku celou znovu i s DLC.
    Klobouk dolu pred Bethesdou, delat AAA hru ve sto lidech evidentne jeste jde :) Maji muj obdiv.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit