Fallout 5 by mohl dělat jiný tým než Bethesda
-
live service online singleplayer hra, jak je ted v mode
-
tomu neverim, ze by se opakoval fiasko z FNV, kdy "originalni" studio umi udelat lepsi hru, nez vlastnik IP 😂 to by je uz i ovce ukamenovali, po fiasku se starfieldem a prumerny F4
-
Že by Obsidián?
-
Ja sa tiez obavam, aby Fallout 5 nebol vlastne Fallout 76 2.0
-
Aha, sorry za omyl. Spletl jsem si Fallout 76.
-
Vzhledem k vytíženosti Bethesdy se to dalo čekat. Jen jsem čekal, že to MS vydloubne ze Zenimaxu úplně, aby tím projektem podpořil Obsidian. Je asi logické, že to hodí někomu, kdo zrovna nemá nic na práci, ale v současné době po rušení projektů to zároveň znamená to dát jednomu z největších přůšvihářů. Zbývá jen popřát GLHF.
-
Fallout Online nikdy nevysel (plus ho ani nedelal Zenimax). Pokud myslis Fallout 76, ten delala primo Bethesda.
-
Pre mna, ako velkeho nepriaznivca MMORPG vseobecne, je predstava, ze moju naoblubenejsiu single-player francizu bude robit studio, ktore ma Online este aj v nazve, velmi desiva. Mozno budem velmi milo prekvapeny, ale necudoval by som sa, ak by tam napchali vsetky tie super cool veci z online hier, ktore povazuju za naozaj dobre... a vznikne z toho hnusny paskvil plny grindingu, lootov a podobnych ... hovadin ... co nemaju v SP hre miesto. Tak ale, F1 a F2 si mozem zahrat kdekolvek a kedykolvek, F:NV si dam tiez niekedy repeat, ked sa prekusem cez uvodnu fazu, ktora ma zufalo nebavi.
-
Já z toho mám ambivalentní pocit.
Na jednu stranu to vidím pozitivně. Fallout (1) , Fallout 2 a Fallout: New Vegas nedělal Howard. Ty 3 díly jsou většinou hodnocené jako nejlepší díly z univerza Fallout. Takže šance jsou vysoké, že to bude lepší než cokoliv, co by dokázal udělat Todd "It Just Works" Howard.
Ale na druhou stranu Zenimax jsou tvůrci Fallout Online. To je asi nejhůř hodnocená hra z univerza Fallout.
-
Ideálně jiná firma...
-
Ok, tak som este viac vydeseny, ako by na tom pracoval Howard osobne.